Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogyan tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogyan tudok ezen az önbizalom hiányon túl lépni?

Figyelt kérdés

Tini korom óta eléggé nagy komplexusom van, nagyon nincs önbizalmam rég óta, de annyi sincs mint egy hintalónak.

Ha valakik mellet elmegyek és nevetnek mindig azt hiszem rajtam nevetnek. Nagyon sok ember megnéz mikor szembe megyek velük és mindig azt hiszem, hogy azt gondolja milyen ronda vagyok. Amúgy lehet ez beteges, de nem nézek tükörbe 1 éve mert undorodom magamtól, reggeli teendőket pl borotválkozás fésülködés, anélkül csinálom ha nagyon muszáj leguggolok és csak a hajam nézem meg h az arcom ne látszódjon.

Nagyon fekete hajam van barna szemem, de ami rettenetesen zavar, hogy a szemeim mindig karikásak, a homlokomon van egy hosszú mély ránc, és a szám körül is, nem tudom, hogy az hogy hívják.

Valaki valami hasznos tanács?

2013. aug. 22. 18:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindenképpen a hozzáállásodon, és a szemléleteden kell változtatnod, más hasznos tanács nincs

nekem is volt ilyen korszakom, tudom, h ez mennyire szar

1. ne érdekeljen mások véleménye, tudd, hogy értékes vagy és úgy vagy jó, ahogy vagy

2. fogadd el magad. Te mindig is Te leszel, ezen nem változtat semmi, se műtét, se ruhák, stb..

3. ha sikerül változtatni belül, az kívül is látszódni fog

és végül, van egy kedvenc idézet:

"Legyél olyan ember, akivel te magad is szívesen barátkoznál"

tedd fel magadnak aa kérdést: szívesen barátkoznék magammal, ha nem én lennék én? ha nem, miért nem? elvárhatom másoktól, hogy akarjanak velem barátkozni, szépnek, jónak lássanak, ha még én se szívesen tenném? stb. hajrá :)

2013. aug. 23. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!