Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÉN egy 15 éves lány vagyok és tetszik nekem egy 22 éves fiú és úgy érzem kezdek bele szeretni de nem akarok próbáltam már h elkerülöm őt nem írok neki nem gondolok rá meg ilyenek de nem ment. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A fiú is kedvel engem és szerintem tetszek is neki csak hát túl fiatal vagyok hozzá..2013. aug. 22. 14:16
11/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne parázz, én 23 vagyok, nekem is tetszenek a korodbeli csajok meg én is nekik, de sokan csak a számokat nézik, nem az őszinte, igazi érzéseket. Pedig a szerelem az sokkal szebb és sokkal fontosabb dolog, mint két nyamvadt szám. :) Szerintem mondd meg neki, nem fog megenni, én is örülök, ha egy korodbeli lány őszintén megmutatja, hogy fontos vagyok neki. ;)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket.!:)
2013. aug. 23. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!