Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen álszentek a nők ha egyéjszakás szexről van szó? Miért beszélnek róla úgy mintha tragédia lenne ha egy lány ilyet tesz? 22/L
Engem úgy fel tud idegesíteni amikor anyukám, nővérem, munkatársnők, barátnők azzal a szöveggel jönnek mondjuk egy adott pasival kapcsolatban hogy: "Vigyázz, légy észnél, mert mivan ha csak AZT akarja!"
Legszivesebben végre rávágnám erre hogy: "És mivan ha énis csak azt akarom?" De persze nem mondok semmit ,mert akkor kb kitörne a világháború, és el lennék mondva mindennek, az egész rokonságba, meg munka helyen. Pedig igenis szükség van arra, hogy egy nő ilyet is kipróbáljon fiatalon, hogy kötetlenül jól érezze magát, nevetséges hogy a mai világban ez még tabu témának számít, és titkolnom kell.
Az én házasságom alkalmi kapcsolatnak indult, úgyhogy én egyáltalán nem ítélem el. Persze ez nem azt jelenti, hogy egyik ágyból a másikba kell ugrani, de ha valakinek sok évig nincs komoly kapcsolata, én semmi rosszat nem látok benne, ha néha becsúszik egy-egy alkalmi kapcsolat.
Persze ésszel kell csinálni, nem úgy, hogy egy másik kapcsolatba rondítson bele az ember, védekezni kell, előre tisztázni kell, hogy ez egy alkalmi kapcsolat, nem több. Mondjuk nekünk ez utóbbi végül is szerencsére nem jött össze, mert később mindketten máshogy gondoltuk... hát, ez is benne van a pakliban.
Írtam már egy hasonló kérdésben: aki ilyenért elítéli a másikat, azt én emberileg nem tartom sokra.
Ha valakinek nem fér bele az értékrendjébe és nem csinálja, az más téma, mindenki úgy él, ahogy akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!