Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszer a legjobb? félek, hogy ki fog szakadni. Mikor szakad ki, sok rá az esély?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 10:37
1/6 anonim válasza:
Neve nincs óvszert ne vegyél. Durex, Rako, Lifestyle...ezek szerintem jó márkák, elég megbízhatóak. De mindegyiknél benne van, hogy kiszakadhat. Olyankor el kell menni orvoshoz és ír fel 72 órást.
2/6 anonim válasza:
Az ilyen drogériás noname már szakadt nekem is 2x amikor csaj adta a gumit. Amit én veszek személy szerint kicsit azt hiszem drágább is mint a simák, viszont nincs latex érzékenységi veszély senkinél, plussz nem olyan büdös gumi szagú és illeszkedésre is bevált az a Lifestyles Skyn. Ez még sosem szakadt. 23/F
3/6 anonim válasza:
bármelyik kiszakadhat.. nekünk a Durex is kiszakadt már.. szerencse is kell hozzá.
4/6 anonim válasza:
Nekünk a Lifestyle vált be, Durexszel jártunk úgy, hogy elszakadt - igaz, az direktben "extravékony az élvezetért" volt, soha többé olyat... =) Amire nagyon figyeljetek, hogy nehogy levegő szoruljon bent, mert akkor durranni fog, fajtától függetlenül. Az meg nagyon nem kellemes.
5/6 anonim válasza:
Masculan is jó...ezek megbízhatóak.
Szakadás sokszor a srác ügyetlensége miatt következik be.
6/6 anonim válasza:
Legkönnyebben úgy szakad ki ha már tele élvezte a bizonyos férfi nem és annak ellenére ugyanúgy folytatódik az aktus. Én sokszor próbáltam már hogy meddig bírják, de nekem így szakadtak ki. Máshogy nem tudom elképzelni. Ja de van még egy..tescoba érdemes nem az elsőt kivenni, mert vannak olyan humoros rézbőrűek akik örömmel lyukasztgatják ki a dobozokat tűvel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!