Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülök engem utálnak megérdemelten, de szeretjük
egymást hogyan tudnám megenyhiteni a szülei szivét?
te pszichopata vagy a lány meg narkós. gyönyörű párosítás :D
én a szülök helyében már ugy megvertelek volna, hogy lábra se tudnál állni. Szegén lány, szerencséje h messze lakik tőled. Bár ő sem lehet matyóhímzés ha tényleg narkós. Az meg h falazol neki nem jó dolog, csak bajba sodrod. ha szeretnéd inkább segítenél neki h leálljon. Ebből látszik hogy mindketten pszichiátriai esetek vagytok.
2013. aug. 22. 09:08
12/23 A kérdező kommentje:
A csaj 3x-or megcsalt stb... De nem baj jó tiltsa de bizonyitani akarok neki hogy én megváltozom és ő is... Ha a lánya boldogságát nézi akkor add egy esélyt... Mindenki érdemel még eggyet... Nem mellesleg a képet azonnal le is szedtem....szeretjük egymást,amugy meg nem szoktam magamat vágdosni de nagyon összetöertem az nap tudom butaság volt... De ne azt mondjátok hogy nah most beteg vagyok jólvanaz vagyok akkor... Hanem segitsetek valahogyan ha tudtok
13/23 A kérdező kommentje:
Kedves 11.
Nem azért de ugy falaztam neki hogy nem mondtam ell neki,am füvezett... De én azt mondtam rossz tegye le és miattam letette...
14/23 A kérdező kommentje:
Kedves 11.
Nem azért de ugy falaztam neki hogy nem mondtam ell az anyjának,amugy füvezett... De én azt mondtam rossz tegye le és miattam letette...
Hány évesek vagytok egyébként? (ha nem titok)
2013. aug. 22. 09:18
16/23 A kérdező kommentje:
én már elmultam 18 ő még nem..
akárhogyis, nem normális dolog amit csináltok.
a lány anyja jól teszi hogy eltiltja tőled. "ha a lánya boldogságát nézi" igen azt nézi. attól nem lesz boldog egy lány hogy drogozik és egy olyan fiúval van aki mentálisan igencsak labilis. A szerelem nem minden.
2013. aug. 22. 09:31
18/23 A kérdező kommentje:
Mentálisan labilis köszez jól esett :) nem sokra mentem veletek majd ki ötünk valamit :) kár hogy azt nem mondtam,hogy mindenbe védtem a lányt,és ez a vágás egyszer fordult elő... Mindegy nem tudjátok min mentünk keresztül 9 hónapon át..
Én a helyesírásod (pontosabban annak hiánya miatt) tiltanálak el elsősorban. Ilyen buta, ostoba, faragatlan ember nem kellene...
2013. aug. 22. 09:48
Engem is tiltottak a pasimtól és én is gyűlöltem a szüleim emiatt mert szerelmes voltam. azóta eltelt 2 év és hálás vagyok nekik hogy nem engedtek annak a f..sznak a közelébe. Hidd el a szülők tudják mi az amitől tényleg óvni kell egy lányt. Különben is neki most nem az a dolga hogy drogozzon és ereket vagdaljatok kettesben hanem hogy iskolába járjon. és ahelyett hogy a hülyeségben támogatod inkább hagyd. ha tényleg szeretitek egymást pár év múlva keresd meg újra. hagyd lenyugodni a családot. Úgyis ők döntik el mi lesz a lánnyal amíg ők tartják el és a csaj kiskorú. Feleslegesen küzdesz csak az időd pazarlod.
2013. aug. 22. 09:49
Kapcsolódó kérdések: