Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krissz1997 kérdése:
Szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy lány és amikor meglátom jobb kedvem lesz,amikor csak rám mosolyog:$ hozzá képest minden lányt csúnyának látok,de néha eszembe jut milyen csalta a pasiját húgát folyton ba.sztatja akkor úgy érzem nem is akarok tőle semmit,de folyton előtör a gondolat bennem hogy milyen jó csal átölelni vagy ülni mellette...nem tudom,eddig nem volt ilyen,eddig minden lány csak dugásra kellett...ez most fellángolás vagy csak nagyon meg akarom dugni vagy tényleg szerelmes vagyok?mit tegyek?16/f2013. aug. 22. 03:46
1/1 anonim válasza:
Ha azt ki tudod állni, hogy nem fekszel le vele időnap előtt, hanem fokozatosan járod be a lépcsőfokokat vele, akkor kiderülhet mit is érzel. Menjetek el igazi randira, szórakozzatok, ismerjétek meg egymást úgy, ahogy ezt kell.
Ha még mindig úgy érzed, hogy hiányzik, folyamatosan rá gondolsz, akkor akár szerelmes is lehetsz. De ehhez idő kell, hogy rájöjj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!