Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SRÁCOK! 2 csaj, melyiket választanátok? (képek)
2013. aug. 22. 00:51
22/98 viktor123456 válasza:
Amíg az előző válaszolók a másodikat hajtják csordában, szépen levarrom az elsőt, mert az senkinék sem kell. :-) Könnyű a dolgom és rendkívül hálás a kislány, mert kövérezte, meg cigányozta valaki, és most nincs önbizalma. :-) már meg is volt mindenhova. :-)
23/98 anonim válasza:
nemtudom miért..nekem inkább az első:D szerintem szebb az arca:) így kép alapján
24/98 anonim válasza:
Az első nem is magyar:D. [link]
25/98 anonim válasza:
Az m.-ot vegyetek ki a linkbol mert mobilrol irtam :D
26/98 A kérdező kommentje:
Nem, o egy kulfoldi ismerosom :)
2013. aug. 22. 01:39
28/98 anonim válasza:
Csak nem francia orszagban van?:D
29/98 anonim válasza:
Lány vagyok, de számomra az 1. a nyerő!
30/98 A kérdező kommentje:
De igen, es ?
2013. aug. 22. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!