Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelem tényleg elmúlik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem tényleg elmúlik?

Figyelt kérdés
Barátnőm szülei szerint igen az én szülim szerint meg nem meg szerintem se mert anyumék ugyan ugy szeretik egymást mint régen, ugyan ugy szeretgetik egymást mint a tinéndzserek :D, meg ha két ember szereti egymást hogy tudna elmulni?

2013. aug. 21. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlik ne aggódj
2013. aug. 21. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, elmúlik.
2013. aug. 21. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlik. Átalakult szeretetté azoknál akik ilyenkor nem mennek szét.
2013. aug. 21. 16:37
 4/10 viktor123456 ***** válasza:
82%

Elmúlik mint a szél. :-)

Először csak ugat a nő veled, meg nem tartja kompromisszumnakazt, ha nemazt csinálod amit ő akar. :-) A szex is szépen kevesebb lesz.

Egyszer azon kapodmagad, hogy 3 éve ki kellett volna rakni a nőt. :-)

2013. aug. 21. 17:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát én azért még nem érzem azt hogy ki kéne raknom 3 éve vagyok együt barátnőmmel érzem azt hogy már nem ugy szeretem mint az első egy évben hanem szeretem és nem tudnám megbántani, csalódást okozni neki mert szeretem és tudom hogy ő is szeret engem.
2013. aug. 21. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
ne halgass erre a sok burára.. .../F (bocs nemmondokkort) nem múlik az el.. egy idő után olyan lesz számodra mint hogy azt hiszed már csak szeereted.. de ez nem igaz... mondcsak.. te ha a 3 éve(s) kapcsolatodban a barátnőd a fontosabb vagy a testvéred..?? Egyetlen egy szerelem múlik el.. az amit az apa iránt érez a kislánya ;)... ez 5 éves korban elmúlik..
2013. aug. 21. 20:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Hm át barátnőm fontosabb még szép és az apa lánya közötti kapcsolatban igazad van :)
2013. aug. 21. 23:16
 8/10 anonim ***** válasza:
A testvérem mindig fontosabb. A vér kötelez!
2013. aug. 21. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:
A szerelemnél az agyban meglévő kémiai változások és aktivitások 1-2 év után elmúlnak. A testvéres pasi az más érzést hív így. Ezek a tények.
2013. aug. 21. 23:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezért hülyeség a szerelem ;)
2013. aug. 21. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!