Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint csináljak ha a száján keresztül ment el a sperma és úgy lett terhes a lány?
Hát a csajodat akkor valaki más kúrta teherbe pajtás. :D
Ő meg azt hazudja neked, hogy tőled lett terhes, mert a szájába élveztél. Te meg bevetted, kellemes zabigyerek nevelést.
Hát nagyon gyorsan beszélgess el a leánnyal, mert sajna ez a módszer nem lehetséges.
Ha máshogy nem sikerült becserkészned, akkor bizony másnak sikerült és ennek a leendő gyereknek nem te vagy az apja.
Kedves Péter!
Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom. Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett. Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek…
A te szerető Anitád
Drága édesanyám!
Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született. Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színes bőrű, és a tejétől kis unokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet. Remélem te is együtt örülsz velünk.
Ölel fiad, Péter
Édes fiam!
A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád. Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak. Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha… Amiről persze én egyáltalán nem tehetek.
Csókol Anyád
Ekkora marhasásgot még nem hallottam. Ezzel kapcsolatosan eszembe jut egy vicc. A cigány hazajön a katonaság után és eggyel több purgyét talál.Kitől van ez -kérdi a FELESÉGÉT.Hát tőled te!- Hát én itthon sem voltam már két
éve.-Hát a fényképedtől. Nézegeti a fényképeket a cigány majd ad egy pofot a feleségének. -Miért volt ez János? -Hát mert hazudtál. Derék fényképtől neme lehet gyermek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!