Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Van olyan erőszakt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Van olyan erőszaktevő vagy sorozatgyilkos akire felizgultok? Úgy általában véve mi a véleményetek róluk?

Figyelt kérdés
Itt most főleg olyanokra gondolok akik elsősorban nőket gyilkoltak mint pl. Ted Bundy.
2013. aug. 21. 00:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
Hát ez nem jött be apukám, mert rengeteg ilyen filmet nézek, úgymond ez a hobbim, és a valóságosak után is sokat kutakodok. Azok akik szexuálisan felizgulnak ilyen emberekre, nem egészségesek, mert normális ember ilyet nem tesz. Arról nem is beszélve, hogy ez nem úgy néz ki mint a filmekben úgyhogy kár is ahhoz hasonlítani, ha értenél hozzá, te sem tennéd. Vagy mit gondoltál, majd szépen elcsevegsz a lányokkal, hogy kinek melyik gyilkos az ideálja? Eleve ez az egész Amerikára jellemző és nem a mi országunkra. Fogalmuk sincs az itteni embereknek hogy ott milyen sorozatgyilkosok vannak, legfeljebb ha láttak valami béna elferdített változatot a moziban.
2013. aug. 21. 01:30
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Chris Brownra sokan izgulnak, amúgy utolsóval egyetértek. Csak nézd meg pár sorozatgyilkos "munkáját" és utána nevezd őket izgatónak. Ha még mindig annak tartod őket, akkor keress segítséget mert ott komoly bajok vannak.
2013. aug. 21. 07:39
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Vannak ilyenek, őket hívják hübrisztofilnak.

Ez egy úgynevezett parafília, olyan mint pl. a pedofília, nekrofília stb.

[link]

2013. aug. 22. 15:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen, vannak olyan sorozatgyilkosok, akiket kifejezetten vonzónak, jóképűnek tartok, vagy nem is tudom, de megfogott bennük valami. Ted Bundy például......igen, beletaláltál, ő az a személy, akiért a legtöbb sorozatgyilkos "rajongó" (az úgynevezett serial killer groupies) odavan. Tény, hogy kellemes megjelenése, fellépése volt, nem hiába csábultak el neki oly könnyedén a nők, miközben nem is tudták, hogy a végzetükbe rohannak. Ezenkívül Cary Stayner is szexi szerintem, olyan férfias külleme van, olyan tipikus alfahím típus. Ott van még Jeffrey Dahmer, jó....tudom, hogy meleg volt, de ettől függetlenül jóképűnek tartom azokon a felvételeken, képeken, amikor nem viselte azt az orbitális méretű szemüvegét. Tetszik az arca, a szája, a szeme. Ezen illetőket nevezném a Top 3-nak. Danny Rolling is a bejövős kategóriába tartozik még, valamint Paul Bernardo (Karla Homolka partnere). Tehát ők azok, akik úgymond bejönnek nekem külsőre. De ezenkívül sok olyan sorozatgyilkos van, akit nem tartok éppen jó megjelenésűnek, ámde érdekes személyiséggel rendelkeztek, ezáltal sokat olvastam róluk. Viszont az előbb felsorolt személyekről nyilván többet, mondhatni faltam az információkat velük kapcsolatban. A nem sorozatgyilkos kategóriába sorolandó erőszaktevők között is van 1-2 ember, akit vonzónak tartok, de ők egyáltalán nem ismertek, ugyanis 1 gyilkosságot követtek el, így a média annyira nem kapta fel őket. Randy Halprin (Texas Seven), Granville Riddle, Johnathan Bryant Moore....stb..

Általában véve mi a véleményem róluk? Ebbe inkább nem folynék bele, mert kapnám a sok negatív kommentet a kijelentésemmel kapcsolatban, szóval inkább megtartom magamnak. Annyit leszögezek, nem tartom követendő tendenciának, amit tettek és nem tekintem etalonnak ezen személyeket. De megpróbálom megérteni őket, mit, miért, hogyan, mi vezetett ideáig, hogy olyan dolgot cselekedtek, amin a legtöbb ember megbotránkozik, undort és dühöt vált ki belőlük, valamint a szemet szemért elv beteljesülését várják el. Mégis, ha az ember fordít rá időt és érdekelt kicsit a pszichológiában, a lélek kutatásában, a kriminalisztikában, akkor sok mindenre rájön ezen "gonosz" emberekkel kapcsolatban, hogy ha nem érték volna olyan környezeti hatások, mint amiben felnőttek, vagy nem lettek volna olyan pszichológiai problémáik, amik adottak voltak, talán másképp alakult volna a sorsuk, talán nem váltak volna azzá, amivé lettek. Mindannyian különbözőek vagyunk, különböző a tűréshatárunk. Miközben a gyermekkori bántalmazás (fizikális vagy verbális), a szülői szeretet hiánya, a mindennapos iskolai megaláztatások és még sorolhatnánk...egyesekre nincsenek hatással, addig másokban benne marad a tüske, elnyomja magában, aztán egy fortyogó vulkánná válik, ami bármikor kitörhet. Én ezért nem ítélem el mindegyiküket, akik olyat cselekedtek, ami törvénybe ütköző, mert amíg nem ismerjük a hátterét, hogy mi vezetett idáig, addig könnyű vagdalkózni, hogy kötelet a nyakára az ilyennek. Holott nem vagyunk tisztában vele, ha mi is az ő életkörülményükben nőttünk volna fel és nekünk is meglettek volna azok a pszichológiai problémák, (amikről voltaképpen nem tehet az ember) akkor mi mivé váltunk volna. Tulajdonképpen sok szánalomra méltó személy van köztük, némelyiküket még sajnálni is lehet, az már csak a dolgok keserű mellékterméke, hogy egy ártatlan személyen csattan az ostor, mert épp rosszkor volt rossz helyen.

2013. okt. 1. 20:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem mert a legtöbb sorozatgyilkos pszichopata és ők kifejezetten jól tudják manipulálni az embereket de főleg az áldozataikat. Szóval itt most nem a texasi láncfűrészesre vagy Jason Voorhees-re (ugye a fiktív személy) kell gondolni.

Szóval a kérdésem nagyon is helytálló.

2013. okt. 11. 23:59
 16/17 anonim ***** válasza:
mééég ilyet O-o
2013. okt. 14. 15:44
 17/17 anonim válasza:
Most komolyan... erre nem fogsz normális választ kapni... kielégítőt persze lehet, hogy ír valaki, az talán meg is volt az előttem szóló hölgy hosszú kommentjeként, de azt nem nevezném normálisnak, ugyebár.
2014. febr. 27. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!