Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 hetes terhesség a szeretőtő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viola75 kérdése:

20 hetes terhesség a szeretőtől, férj, élettárs, egy-egy gyerek mindkét családban. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

2013. aug. 20. 22:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A szétválást, kiköltöztetést meg lehet oldani. Összehozni felnőtt embereknek felelőtlenül egy babát a rendezetlen életük közepére az kizárólag a saját ökörségük.

Ne mondja senki, hogy óvszer és tabletta nincs! Ez nem becsúszott, aki óvatos annak életében egy sem csúszik be tervezés nélkül.

2013. aug. 21. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:

Persze, ha a szerető szeretne, - és/vagy volna valami gerinc benne, akkor megint egyszerűbb volna.

De hát ha az amúgy szörnyű élettársa fontosabb, mint a gyereke...

2013. aug. 21. 13:29
 13/20 A kérdező kommentje:
Akartam a gyereket, mert azt hittem, hogy a szeretőm is akarja. A "szép" időszak alatt minden mesés, azt hittem ő is ugyanúgy szeret, mint én őt. Bemutat a családjának, közelieknek, távoliaknak, napi találkozások, keres, felvállal. Én is őt. A párjaink előtt is. (Igaz, csak barátként. No de férfi nő barátság ilyen szinten...nem létezik) Beszéltünk összeköltözésről, beszéltünk a gyerekről, nem védekeztünk. Azt gondoltam ő is tudja ez mit jelent. Most meg azt mondja, hogy ő nem is így és nem is úgy... szóval Kedves 12-es, nagyon igazad van... :-( A gerinc ami hiányzik.
2013. aug. 21. 13:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A párjaink előtt is. (Igaz, csak barátként. No de férfi nő barátság ilyen szinten...nem létezik)

- Nem rendeztétek a helyzetet, nem vállaltátok fel egymást és nem védekeztetek mert minek. Nagy a szerelem, majd válás közben jön a baba. Éretlenebbek vagytok mint sok kamasz.

Legalább most rendezni kellene ezt a helyzetet. Egy alkoholista mellett éljen a gyerek? Gyerektartást fizetnie kell a szeretőnek, megoldódik minden.

2013. aug. 21. 15:06
 15/20 anonim ***** válasza:
39%
Gratulálok! Nem elég hogy félrek*rnak, még gyereket is csinálnak. Milyen nő az, akinek családja van és mással csináltat gyereket?
2013. aug. 22. 15:38
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Már nem tudnád elvetetni a gyereket?
2013. aug. 25. 13:18
 17/20 anonim ***** válasza:

a 12. hétig tudta volna elvetetni, ha csak nincs valami gond a gyerekkel, fogyatékosság, stb.

szép amit leírtál a szeretővel való kapcsolatodról, de kicsit más sorrendben kellet volna mindezt: válás, ismerkedés a családjával, szerelem, gyerek...

mi az, hogy nem akar kiköltözni? ha a te tulajdonod a lakás, akkor válj el tőle és rakatsd ki a rendőrökkel!

2013. aug. 29. 17:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Nos az élet elrendezett mindent. A terhességnek vége. A 27. héten megállt a baba szíve. :'( nincs tovább... A szerető (férfi) megmutatta a foga fehérjét. Azt mondta, neki egészségesen sem kellett volna a gyerek, nemhogy betegen... Itt volt egy kis élet, megmutatta, hogy ki milyen ember. Azoknak a válaszadóknak, akik a megoldást mutatták, köszönöm a hozzászólásukat. Akik pedig megmondták a "tutit", hogy ki mekkora k..., boldogok lehetnek. Egy anya szült egy halott gyereket. Megkapta hát a büntetését... :-(
2013. okt. 9. 17:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom, Kérdező, ami Veled történt!

Annak a kicsi babának élnie kellene!

El sem tudom képzelni, hogy hogyan tudtad végigcsinálni!

Őszinte részvétem!

2014. febr. 8. 15:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom ko vagy a kérdésben de sajnalom ami tortent a babával
2016. nov. 24. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!