Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik melyik csajt választanátok? 1. szép, magas, karcsú, diplomás, nyelvtudással, nyitott, barátkozós, de kevesebbet keres, vagy 2. nem annyira szép, alacsony, kissé duci, diplomás, nyelvtudással és multi cégnél melózik és kedveli a drága helyeket.
Engem még a külseje sem érdekel annyira. Persze ne legyen bálna, de inkább az a fontos, hogy hűséges legyen és szeressen.
Azok az emberek úgyis olyan snasszok, akik "menő" helyekre járnak bulizni. Úgyhogy ne legyél magad alatt, biztos te is egy nagyon értékes lány vagy.
Szerintem akkor is magad akarod pontoztatni, de végülis mindegy. :D
A testsúlyát neki leírtad, a sajátodét meg nem, szal...
Az elsőt.
Egyáltalán nem fontos, sőt amit mostanság a legtöbben "menő" (munka)helynek tartanak, az inkább ellenszenves nekem.
Hát, én 171 cm el vagyok 55 kiló, és már bocsi, de nem ismertem magamra a 2. leírás alapján.
De mint ahogy más is írta: szánni való vagy :D
Én mondjuk biztos nem mennék drága helyekre gyakran, nem is keresek ahhoz olyan jól, de ha keresnék is félretenném inkább. Egyébként a magas karcsú nyitott, barátkozós szöveggel engem már megvettél.
28F
Mit dolgozol, ha szabad kérdezni?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!