Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Annyira gáz volt. Minden hónapba járok a fogorvosomhoz fogszabályzó miatt és egyszer amikor vele szembe álltam láttam, hogy felállt neki.
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 17:21
2/11 A kérdező kommentje:
Ja végülis..
Csak kellemetlen lesz így találkoznom vele.. :S
2013. aug. 20. 17:26
3/11 anonim válasza:
Fuj cseszed..legalàbb valami öregember a doki?:D
4/11 anonim válasza:
esetleg verd magad falhoz! mégis mit kellene tegyél? semmit!
5/11 A kérdező kommentje:
30 körüli :D nem öreg,de olyan felkavaró volt .. :|
2013. aug. 20. 17:29
6/11 anonim válasza:
Nézd, nem tudhatod, hogy egyáltalán rád állt-e fel neki (bár valószínű).
Na most gondolom nem akarsz tőle semmit, magyarán ne csinálj semmit, ha ő nem kezd el molesztálni vagy ilyesmi. Arról nem tehet, hogy gerjed rád, szóval emiatt viszont kár lenne kellemetlen helyzetbe hozni.
Ha meg akarsz tőle valamit, akkor tégy úgy ahogy kedved tartja.
28/F
7/11 anonim válasza:
lehet, hogy csak úgy gyűrődött a sliccénél
8/11 A kérdező kommentje:
Nem csúnya és ha 10évvel idősebb lennék nekem is tetszene,de 17évesen nem akarok tőle semmi olyat. Molesztálni biztos nem fog,mert nem olyan. :)
2013. aug. 20. 17:34
9/11 anonim válasza:
"Molesztálni biztos nem fog,mert nem olyan. :)"
Azért ebben ne legyél olyan biztos, ezek a fogorvosok különös népség. Szeretik pl. a fogfúró hangját, melyik épeszű ember szereti az ilyesmit?
Lehet neked is felajánl majd egy 'fogmosást'.
(csak vicc)
10/11 A kérdező kommentje:
Lehet az is közre játszhatott,hogy mindig a kezelések után szoktam általában találkozni a barátommal és akkor mindig csinosba vágom magam stb.. :D :'D
2013. aug. 20. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!