Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor magamhoz nyúlok, miért pisilek be?
Figyelt kérdés
Nem jön ki belőlem a fehér folyás, hanem bepisilek mèg idő előtt..2013. aug. 20. 12:58
11/24 A kérdező kommentje:
Nyomás is van benne, folyékony..biztos pisi, a szaga is olyan.
2013. aug. 20. 14:00
12/24 anonim válasza:
rögtön linkelek neked egy videót
13/24 A kérdező kommentje:
Oks
2013. aug. 20. 14:06
14/24 anonim válasza:
1:30 körül van a lényeg :)
és milyen hamar szokott neked lenni? mármint mennyi ideig masztizol, amikor megjön?
15/24 A kérdező kommentje:
Hat jah..ez lenne a normalis folyas, de nekem nem ilyen..
Van amikor 5 perc, van, amikor 2..
2013. aug. 20. 14:25
16/24 anonim válasza:
az hogy gyorsabban jön, az lehet attól h túl érzékeny
de hogy érted h ez lenne a normális?! a Tied ennél is erősebb?
17/24 A kérdező kommentje:
Ugy ertem, h en bepisilek, nem pedig elmegyek.. az enyém pisi es nem ilyen feher valadek. 3 hete kb meg jo volt minden, most meg nem..
2013. aug. 20. 14:29
18/24 A kérdező kommentje:
Amikor elmegyek, nem jon belolem ki semmi ilyen, mint a videoban.
2013. aug. 20. 14:32
19/24 anonim válasza:
20/24 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen :) huu..ez egy kicsit hangosra sikeredett..azt hittem le van nemitva..na m1..
Hat koszi a linkeket :)
2013. aug. 20. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!