Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha egy 17 éves fiú egy nála 2 évvel fiatalabb, justin bieber második kiadására azt mondja hogy "aaah aranyos"? Lehet hogy meleg? A PASIMRÓL VAN SZÓ!
ez személyiségfüggő :D
attól hogy valaki meleg még nem feltétlen rajong Biberért, persze ha azt mondja rá hogy aranyos, mert valóban helyes fiú, akkor IGEN :P
Akkor, te csak egy kamubarátnő vagy, vagy talán biszexuális... De, ha valóban biszex, akkor inkább dobd ki..!
az utóbbi időben több ilyen biszex illetőről teljesen negatív a véleményem.. tartós kapcsolatot csak lánnyal tud elképzelni, de alkalmira keres fiút úgy hogy komolyabb érzelmet nem tudna érezni iránta.. de van a másik, az akik 40-50évesen dobják az asszonyt gyerekkel mindennel, ott hagy csapot papot, s összeáll egy faszival..
De megértem, van biszex ismerősöm, nekem is van enyhe biszexségem, s tudom nem könnyű.. pl. meleg srácok között is, főleg akik vidékiek, amellett simán is, eszébe jut hogy miért nem heteroszexuális stb. úgyhogy egy biszex pasinak nem könnyű, úgyhogy ha nem muszáj akkor nem kell kidobni, de ha úgy látod hogy ő is az a srác aki most téged kihasznált hazudott stb. akkor kukába vele!
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!