Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tud felüdítő lenni, ha az ember szingli?
Néha, ha épp olyanom van, hogy flörtölni akarok vagy kacérkodni a fiúkkal. De erről inkább lemondok, ha van párom és jól érzem magam mellette.
Amit te leírtál, lehet számodra rossz volt az előző kapcsolatod, úgy hogy jobb is, hogy már nem vagytok együtt. Keress olyat, aki mellett jól érzed magad :)
Elég sok csalódáson mentem keresztül az elmúlt pár hónapban és az utolsó pasim se úgy bánt velem, ahogy megérdemelném. Most nem tudnék kapcsolatot kezdeni senkivel. Egyszerűen kell egy kis szünet. Ha közeledne valaki, úgyis hárítanék.
Nem hiányzik. Jó, hogy azt tehetem, amit akarok, akkor és úgy, ahogy akarom. :)
24 N
Nekem az előző kapcsolatom jól működött, nem volt nyaggatás így nekem már hiányzik, hogy legyen valami.
22L
Nagyban függ ez attól is milyen tapasztalatot szerzett az ember , meg hogy milyen személyiség is .
Tegnap egy pillanatban magamban egy örömtelit kiáltottam , "szabadság" . Nem akarok már kínlódni , megpróbálni szerelmet kiváltani sikertelenül . Meg találkozót eggyeztetni, azon sopánkodni ,hogy nem ér rá nincs kedve vagy csak simán nem érdekli az ami engem , aztám meg mikor a kedvemért megteszi ,olyan snasszul sül el az egész végül . Mikor meg én próbálok a kedvére tenni azt már nem tudja tőlem úgy fogadni ahogy azt szeretném .
Bonyolult vagyok tudom ,de ettől szerintem ha valakinek igazán fontos lennék akkor az kibírná a hülyeségeimet míg én bele nem szokok és bele nem "relaxálok" a dologba . Mikor kényszenek érzek valamit az zavar , meg az is lehet ,hogy irreálisak az elvárásaim egy férfival szemben .
Szóval olyan még nem jött aki tudta ,hogy neki én kellek és ha a fene fenét eszik is ő engem akkor is meg fog szelidíteni és a övé leszek ,mert a sok "harc" meg fal ,meg hülyeség mögött bújok el ,de csak mert félek igazából ,félek hogy kiszolgáltatom magam és megbántanak ,megsértenek ,megaláznak . Szóval nehéz így az én hozzáállásommal ,de én ilyen vagyok . Engem nagyon kell akarni ,de szerintem a végén ez megérné annak a kitartó férfiúnak .
Szóval az eddigi kudarcok miatt én most élvezni akarom a szinglisét, úgy sem vagyok hozzászokva a kapcsolathoz szóval akkora hiányérzetem talán nincs is .
Nekem az mert elvégzem a feladataimat aztán azt csinálok amit akarok, a pénzem az enyém.
Nincs beszámolás, számon kérés,hiszti, veszekedés...
Enyém a fürdőszoba,a tv, gép, ps3 :)
Én leszámítva egy 3 hónapos kapcsolatot egész életemben az voltam és vagyok mind a mai napig is :)
És köszönöm remekül meg vok,és eszem ágába nincs változtatni ezen.
Pedig nem vagyok ronda :)De sokkal jobb nekem így saját lakásom van minden happy :)
Állambácsi majd eltemettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!