Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » R*bancos lenne, ha egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R*bancos lenne, ha egy olyan pasira nyomulnék akinek barátnője van?

Figyelt kérdés

A pasi 25 éves, jóképű, megértő, mostanában szoktunk találkozni, de barátnője van, ő is többet akar tőlem mint puszta barátság, tetszik a pasi, de nem tudm helyes-e amit teszek.

15/L

2013. aug. 19. 23:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
IGEN
2013. aug. 19. 23:49
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem csak r*bancos, de szánalmas, undorító és gerinctelen is lenne amit csinálnál. Meg egyébként is.. gondolkozz már. Többet akar, mint barátság? Ja, meg akar d*gni.
2013. aug. 19. 23:59
 13/24 anonim ***** válasza:

Tudod, ha én hasonló korú lennék, mint azt a pasi, és én lennék a barátnője, majd ha ezt megtudnám, úgy kitépném a hajad, mint a huzat.

Inkább készülj a sulira,és tanulj, az a dolgod.

Hülye ribi.

2013. aug. 20. 00:02
 14/24 A kérdező kommentje:
a sulival nincs gondom, évfolyam első vagyok, de mind1
2013. aug. 20. 00:06
 15/24 anonim ***** válasza:
Ennyi ésszel? Beszarok :D
2013. aug. 20. 00:08
 16/24 anonim ***** válasza:

Ebben a korosztályban mostanában már nem nehéz "legokosabbnak" lenni...

Tényleg ennyire buta vagy, hogy elhiszed, hogy egy felnőtt férfi bármi komolyat akarna egy kislánytól? Egyébként meg a korkülönbség nélkül is gerinctelen dolog más kapcsolatát fúrni...

2013. aug. 20. 00:29
 17/24 anonim ***** válasza:

Lesz*rjuk hányasra állsz.Az ész és az érettség két külön dolog.Ettől függetlenül naiv vagy,törtető,reális énképed meg nincs.

Ez szerinted érett viselkedésre utal? Nagyon nem...

2013. aug. 20. 00:32
 18/24 anonim ***** válasza:
ÁÁ egyáltalánnem riba ncos ha egy nálad 10 évvel isdősebb srácot akarsz lesz*pni,méghozzá ha még barátnője is van -.-
2013. aug. 20. 02:12
 19/24 anonim ***** válasza:
gondolj bele. ha esetleg ki is rakná a barátnőjét, a te hátad mögött is kúrogatna vkit
2013. aug. 20. 03:05
 20/24 A kérdező kommentje:

és azt ki mondta, hogy én komoly kapcsolatot akarok tőle?

15 évesen majd nyilván azt tervezem, h ő lesz a férjem...

2013. aug. 20. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!