Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hány éves kortól borotváljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hány éves kortól borotváljátok a nemi szőrzetet? 16/L

Figyelt kérdés

2013. aug. 19. 22:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem hiszem, hogy szőrösen több betegséget lehet elkapni, igaz nekem nem puncim van :)

Ne divatból kezd el borotválni hanem azért mert neked jobb úgy. Nekem kényelmesebb így, nem csípi be, nem huzza, de hát anatómiailag más a helyzet :D A pasiknak teljesen mindegy milyen, de azzal is ráérsz még :)

2013. aug. 19. 23:29
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Először azon gondolkozz el, vajon miért van ott szőrzet. Ha felesleges vagy káros lenne, nyilván nem lenne ott. Millió más pont van, amiben lázadhatsz anyád ellen, de ezzel csak Magadban teszel kárt. A nemi szőrzet védelmi szerepet lát el ott, ahol van. Egyfelől véd a felszíni sérülések, kidörzsölődés, stb. ellen. Mésfelől véd a baktériumok ellen, amik pl. menzesz során a vér által szőrzet nélkül nyitott kapukat döngetnek. A szőrzet szerepe a nedvesség elvezetése is, ha nincsen szőrzet, az felér egy éves bérlettel a gombás fertőzések izgalmas világába. Szőrtelenítéssel felsérted a felső hámréteged, ami bőrirritációkat válthat ki (szúr, csíp, fáj). Borotválással könnyen megvághatod Magad ott, ahol érzékeny felületek vannak és a rejtett, takart testrészeken egy seb lassan gyógyul. Borotválás után ahogy a szőrzet nő vissza, szúr és viszket, ami nem túl kellemes élmény. A borosta kidörzsölheti a belső combodat és a partnered bőrét is. A nemi szőrzet átlagosan megfelelő tisztálkodás mellett a maximális higéniai védelmet biztosítja Neked. A természetnél nincsen jobb designer.

Ezzel szemben, ha nem szőrtelenítesz, felszedhetsz némi lapostetűt, HA...!!! heteket töltesz el olyan környezetben, ahol nincs víz és/vagy úgy általában az alapvető higéniai feltételek nem adottak (pl. barlang, hajléktalanszálló), vagy ha testi kapcsolatot létesítesz olyan személlyel, akire a fenti sorok érvényesek. Hogy erre mennyire vagy esélyes, azt Te tudod.

Dönts! És vállald a következményeket!

2013. aug. 20. 03:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 évesen kezdtem borotválni de csak nyáron a bikinivonalig. Nekem elég bozontos ott, így nehéz lenne leborotválni, meg a bőröm is kipattog, csúnya, így marad a bikinivonal.
2013. aug. 20. 07:01
 14/17 anonim ***** válasza:
#13-as, a jó példamutatásért megy a zöld kéz. :)
2013. aug. 20. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
13, és néha kopaszra, néha kicsit rövidebbre vágom, és mindig fazonra (háromszög/csík) és nekem (és az eddigi partnereimnél) ez bevált. 17/L
2013. aug. 20. 16:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem is kell mindig kopaszra borotválni a kis drágát :)

sokan azt hisztik, hogy ez az elvárása a pasiknak, de nem egészen így van.

2013. aug. 20. 16:35
 17/17 anonim ***** válasza:

"Elmondok neked valamit, szőrösen 1000x több betegséget kaphatsz el...BIZTOS!

1. Borotváltan jobban néz ki

2. Borotváltan sokkal higénikusabb

Amúgy 2. voltam :D"

Te meg jó hülye vagy.

A szőr védelemből van ott.

borotváljátok csak, azzal a legelős védelmi vonalat gyaluljátok le.

Ha már csinálod csináld értelmesen.

Ha csupasz a puncid tartsd szem előtt, hogy védtelenebb. Egy bugyi van köze és a külvilág között. A mindennapos alapos tisztálkodás az intim területen csupaszra borotváltan sokkal fontosabbá válik,

Egy dolgot nem kaphatsz el szőrtelen puncival. Lapostetűt.

Ezért is borotválták magukat a prostik mér 100 évvel ezelőtt is. Mert akkor ez probléma volt. Innen indult és terjedt el.

De terjedjen csak a hülyeség, hogy borotválva higiénikusabb (a válaszoló még a szót sem tudja helyesen leírni!).

Olvass utána!

Egyébként meg anyukád belenéz a bugyidba? Nem. Először javaslom, hogy csak nyírd rövidre, meg a bikinivonalnál borotva. Aztán az ajkakról is lekaphatod, és ezzel kitapasztalod a helyes borotválást, meg a megfelelő sűrűséget, hogy milyen időközönként kell rámenned, mert ahogy nő a szőr viszketni fog, frissen borotválva meg kipattoghat, szárad, éget. Javaslom a körömvirág krémet, az nagyon jó, és nyugtató. Vagy kamillásat.

Aztán ha úgy érzed még mindig sok a prém akkor csapd le az egészet, de hidd el a srácok többsége már uncsinak tartja a csupasz puncit. Érdekesebb ha van valami fazon. Csík, pamacs, leszállópálya (nem röhög a vastag "csíkban" borotváltat az angol nyelvben így hívják), vagy a klasszikus háromszög, vagy akármi.

2013. szept. 5. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!