Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, van olyan romantikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, van olyan romantikus film amin elsírtátok magatokat? (címeket)

Figyelt kérdés
nem gáz ha van, mert én is sírtam olyan filmeken, de cím nem jut eszembe... és le akarok tölteni valami jó filmet...

2013. aug. 19. 21:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Hát, a romantikusnak szánt filmek mind számomra irritálóak, és zavar, hogy milyen töketlen emberek vannak benne...

Filmen...

Hát én láttam animében is, meg filmben is a Halállista nevü dolgot, és filmben iszonyat... rosz volt.

Talán azt kellett volna elöbb, és akkor nem szörnyülködöm.

Volt egy jelenet azt hiszem az elsőben, amikor, na nem lövök le poénokat, de kellemetlenül érintett, volt épp barátnőm, és akkor valahogy rosszul esett nézni más mit tett a sajátjával.

Animén már volt több is, utóbbi időben az One Pearce, amikor bemutatták pár szereplőnek a sanyarú sorsát, hogy miéret lett olyan, amilyen.

Pedig még "csak" az 50. rész környékén járok.

Biztos van más is, csak most nem jut eszembe...

2013. aug. 19. 21:45
 22/26 anonim ***** válasza:

Hát az én történetem eléggé furcsa lesz egyeseknek, de leírom.

Szóval kb. 1 éve kezdtem el véglegesen önállósodni és úgy igazán elszakadni a családomtól. És akkor megnéztem a Toy Story harmadik részét, melynek szintén központi témája ez a dolog. A végén van egy eléggé megható jelenet. Nem sírtam el magamat, nem zokogtam, de a könnyem azért kicsordult. Nagyon meglepődtem magamon, de jól esett, mert nagyon ritkán tudok csak sírni.

2013. aug. 19. 21:49
 23/26 anonim ***** válasza:

Amikor Harry Stamper elmondja a lányának hogy nem mehet haza....

Ja meg az 50 első randi! :)

2013. aug. 19. 22:15
 24/26 anonim ***** válasza:
hmmm. lehet le fogom szedni a nevem a válaszokról... :D
2013. aug. 19. 22:15
 25/26 anonim válasza:
Nem romantikus, de én a Rocky filmeken érzékenyülök el nagyon, még így is hogy már milliószor láttam az összeset :)
2013. aug. 19. 23:28
 26/26 anonim válasza:
Star Wars 3 ... tudom fura de ez van!
2013. okt. 27. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!