Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat olvasgattam és sok panasz van a szex hiányára . Az jutott eszembe?
Figyelt kérdés
Szóval mikor nem megy a szex és például a férfi nem kívánja a nőt , akkor nem lenne megoldás hogy a nő magához nyúl a párja előtt . Úgy vettem észre ,hogy ez izgatja a férfiakat ,mikor a nő magát kényeztetei . Na szóval az a lényeg ,hogy ha nem megy ,akkor a nő rákezd arra ,hogy magával foglalkozzon , akkor az nem fogja végül a férfit megőrjíteni ,nem fogja ettől megkívánni . Szóval nincs rajta nyomás , simán csak ráizgul a látványra . Badarságokat beszélek lehet .2013. aug. 19. 15:03
11/12 anonim válasza:
# 10: Vitatkozom, az csak a problémák elkendőzése. Szerintem a válás a legjobb megoldás.
12/12 anonim válasza:
Nem akarok elválni, bármilyen furcsa nekem ez jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!