Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenekelés,50 ütés vastag bőrövvel, meddig fog meglátszani, mennyire fog fájni közbe, utána milyen érzékeny lesz? Valamint talpverés,25-25 pálcával ua. Kérdések? 17/F
Figyelt kérdés
Régóta ki akarom próbálni, és egyik barátnőm felajánlotta a segítségét. Amitől félek, hogy nem egy kis vékony valami, csupa izom, mint egy átlagos férfi, olyan erővel. És azt mondta, nem kislányosan fogok kapni. De abba megegyeztünk, hogy semmiképp se vérezhet meg nem lehet hurkás. Talpast még el se tudom képzelni, hogy fogok utána hazamenni.2013. aug. 19. 08:30
11/14 anonim válasza:
Mitől veszélyesebb a talpverés?
12/14 anonim válasza:
hát azért veszélyes mert sok idegvégzödés van a talpadon. Én 12 voltam amikor elöször verték el a talpamat. Tudom mirröl beszélek.
13/14 anonim válasza:
Tényleg nagyon fáj, ugyanis 12 évesen mi is kipróbáltuk egy barátommal. Csak annyi az extrémebb a mienkbe, hogy mi össze is kötöztük egymást. :D Nem ajánlatos kipróbálni.
14/14 anonim válasza:
A talpverés baromira fájdalmas, ellenben nem veszélyes. Arra kell figyelni, hogy a lábujjakat és sarokcsontot ne érje ütés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!