Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a koreai/japán fiúk?
És ha igen melyik (koreai,japán)
Én is lány vagyok és nekem nagyon(talán még jobban is mint a magyarok)! :)
csak én vagyok ezzel így ?
Még szép hogy bejönnek imádom őket! [link]
édesek, kedvesek, mondjuk azt hogy hiúak is(tisztelet a kivételnek) de legtöbbje az szereti ha az országukat dicsérik (most a koreaiakról van szó)viszont nehéz ismerkedni velük mert ott nem kezdeményeznek a srácok és leginkább koreai+koreai ritka hogy összeállnak külföldivel de van rá esély hogy megtörténik
13, Te ismersz koreai/japán fiúkat? Hányat? Ennyiből levonod, hogy édesek, kedvesek és hiúak?
Azt pedig általában mindenki szereti, ha dicsérik az országát.
Jujjj nekem csak a korai vagy japan sracok jonnek be *-* egyszer gimiben flortolt is velem egy, es sokaig skypeoltunk ^.^ de vegul a tavolsag miatt nem lett belole semmi:(
Mostanaban pedig egy buliban egy koreai sraccal szemeztunk egymassal, akit mindenki flegmanak, bunkonak mond, meg nem is ment oda senkihez se, csak mi ketten figyeltuk egymast, de nem mertunk egymashoz odamenni, mert feltunk, pedig beszelek koreaiul ~~~ ^¥^ ~ *O*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!