Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy srác aki már kb.15X...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki már kb.15X küldött itt magáról képet privátban, hogy tetszett neki valamelyik válaszom és nem akarok-e ismerkedni. Nektek is küldött már? :D

Figyelt kérdés

Egy magas srácról van szó, sötét hajú, ül és háttal támaszkodik a korláton.

Annyira vicces, hogy kb minden nap megkapom tőle ugyanazt a képet, hogy szexelne, vagy ismerkedne :D

2013. aug. 18. 21:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem is vagy 5-6x küldött, asszem 21... de én meg csak 16 vagyok... dee, akkor is sexelni akar...

És neked is mindig ugyanazt küldi? :D

2013. aug. 18. 21:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mondom, hogy ez a srác elküldte már ezt a képet vagy 15X!
2013. aug. 18. 21:31
 13/16 anonim ***** válasza:
És víz van a háttérben ugye? :D nekem is küldött párat.úgy néz ki mint Ben Affleck nem? :D én egyszerũen nem válaszoltam rá és egy idõ után már nem írt :D
2013. aug. 18. 22:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen! Ő lesz az ! :D
2013. aug. 18. 23:27
 15/16 anonim ***** válasza:
De miért hajtjátok el? Ben Affleck az egyik leghelyesebb színész... :)
2013. aug. 26. 20:30
 16/16 anonim ***** válasza:

És konkrétan kijelentette, hogy szexet akar és mást nem? :D Engem amúgy még nem talált meg, de az egyik jó barátnőm mondta, hogy őt megtalálta :D Mellesleg nem néz ki rosszul, sőt... :DD De ez szánalmas. Tényleg nem értem, hogyan nem tud élőben ismerkedni.

Amúgy neki is azt a dumát nyomta le, hogy szimpatikus az, amit ír. Nem valami ötletes a gyerek :D

2013. nov. 2. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!