Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől van "fehérfolyásom"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van "fehérfolyásom"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Felvettem egy fekete bugyit és azt vettem észre hogy ilyen fehér úgymond folyásom van ez mitől van????

(Nem menszesz!!!)

Előre köszönöm.!

2013. aug. 18. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem túl széleskörű a lényeget leírja:

[link]

2013. aug. 18. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
hát először is meleg van a hüvelyedben lévő jótékony baktériumok is okozhatják vagy azt is jelezheti hogy hamarosan megfog jönni vagy valamitől felizgultál ma! :)
2013. aug. 18. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Tisztasági betétről nem hallottál még? kérdezz rá a mamádtól, hogy mi is az, és miért is kell minden nőnek.
2013. aug. 18. 17:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Képzeld el hogy 18 vagyok és hordok!!! xD
2013. aug. 18. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
ja még a 2. vagyok ha nagyon sűrű enyhén túrós állagú akkor lehet intim fertőzés jele is de ha szép áttetsző enyhén fehéres a színe akkor egészséges vagy! :)
2013. aug. 18. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!