Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti örülnétek ha mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti örülnétek ha mikor felébredtek a barátnőtök ezzel várna?

Figyelt kérdés
nutellás palacsinta,rostos őszibarack üdítő,és egy csók :P
2013. aug. 18. 14:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha egyik barátnõm csôkkal akarna ébreszteni,kirúgnám a fogsoràt :-)
2013. aug. 18. 14:57
 12/18 A kérdező kommentje:
a nyalás is megoldható :P
2013. aug. 18. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:

kétlem hogy hajnalba állnál neki palacsintát sütni. az inkább délelőtti elfoglaltság merthogy észnél kell lenni koncentrálni stb

szerintem te itt csak ismerkedni akarsz. igaz?

2013. aug. 18. 15:06
 14/18 A kérdező kommentje:
palacsintát nagyon egyszerű csinálni :D
2013. aug. 18. 15:26
 15/18 anonim ***** válasza:

En is kb. levernek egy akkora taslit neki hogy a fal adna a masikat!

Szoval ha a baratnod nem tudja hogy lezbi vagy, vagy tudja de azt nem hogy bejon neked akkor rohadtul ne is probalkozz ilyen sokkolo dolgokkal!

A lezbi csajod meg ha mar egyutt vagytok valoszinuleg orulne neki... de szerintem ez nem is kerdes, szoval nem tudom minek kell itt polgarpukkasztani - ez a baj veletek homokkal, meg bikkel hogy allandoan teregetni kell a szennyest - a felvonulas is csak egy giccs, magamutogatas! Normalis ember nem csinal ilyet - normalis homokos se!

Amugy ugyanez vonatkozik a gyoker heterok kerdeseire pl. szerinted a baratom orulni fog ha reggel oralisan kenyeztetem? Hat komolyan ilyen gyoker kerdeseket feltenni - max. arra jo hogy jajj nezzetek hogy milyen jofej baratno vagyok. Total exhibicionista...

2013. aug. 18. 15:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Nutellás kuki biztos jobb
2013. aug. 18. 16:30
 17/18 anonim ***** válasza:

semmi baj sincs ezzel.

ne hallgass a többire, tedd amit jónak látsz, vagy élvezd, amit nyújtanak neked. :)

2013. aug. 18. 16:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a nutellás palacsintához annyira nem passzol a baracklé :D De amúgy értékelném az igyekezetet, az tény. : )
2013. aug. 19. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!