Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek ha mikor felébredtek a barátnőtök ezzel várna?
kétlem hogy hajnalba állnál neki palacsintát sütni. az inkább délelőtti elfoglaltság merthogy észnél kell lenni koncentrálni stb
szerintem te itt csak ismerkedni akarsz. igaz?
En is kb. levernek egy akkora taslit neki hogy a fal adna a masikat!
Szoval ha a baratnod nem tudja hogy lezbi vagy, vagy tudja de azt nem hogy bejon neked akkor rohadtul ne is probalkozz ilyen sokkolo dolgokkal!
A lezbi csajod meg ha mar egyutt vagytok valoszinuleg orulne neki... de szerintem ez nem is kerdes, szoval nem tudom minek kell itt polgarpukkasztani - ez a baj veletek homokkal, meg bikkel hogy allandoan teregetni kell a szennyest - a felvonulas is csak egy giccs, magamutogatas! Normalis ember nem csinal ilyet - normalis homokos se!
Amugy ugyanez vonatkozik a gyoker heterok kerdeseire pl. szerinted a baratom orulni fog ha reggel oralisan kenyeztetem? Hat komolyan ilyen gyoker kerdeseket feltenni - max. arra jo hogy jajj nezzetek hogy milyen jofej baratno vagyok. Total exhibicionista...
semmi baj sincs ezzel.
ne hallgass a többire, tedd amit jónak látsz, vagy élvezd, amit nyújtanak neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!