Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira fontos sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira fontos sok fiúknak/férfiaknak, hogy egy lánynak/nőnek hosszú haja legyen, vagy min. Vállig érő?

Figyelt kérdés
Ezt nem igazán tudom megérteni.. Ha nagyon bejön nektek egy lány/nő, de nincs minimum vállig érő haja, akkor máris veszett ügy az egész?
2013. aug. 18. 12:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Kikérem magamnak :D Én rövid hajjal is nőies vagyok, sőt barátom is van. Akkor most mi van? :D
2013. aug. 18. 12:27
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

Nem! Ne légy már ostoba! Hány éves vagy 12?

Tökéld be, hogy a hosszú haj a nőiesebb a vonzóbb. Ennyi.

És ha rövid a haja fiúsabb akkor igen veszett ügy és leccarom mit gondol a csaj.

2013. aug. 18. 12:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Az elsővel egyetértek.:)
2013. aug. 18. 12:37
 14/21 anonim ***** válasza:

mert alapvető, hogy egy lánynak hosszú haja legyen!

kivételek persze vannak, van aki rövid hajjal is szép, de csak ha nagyon szép az arca és alakja.

http://www.youtube.com/watch?v=dkFwBMDNX4w

2013. aug. 18. 12:48
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

-nagyon kevés csajnak áll jól a rövid haj(most a TATU egyik énekesnője jutott eszembe), de még ők is jobban tetszenének hosszúval :D ez veszett ügy! :DDD

OFF:akku, MICSODA TECHNO!!! :DDD, nem is tudtam h a kazantip ilyen hagyományra tekint vissza...

2013. aug. 18. 12:56
 16/21 Komplikato ***** válasza:
70%

Az ember túl tud lépni az ilyesmin, de a pszichomókusok kutatásai alapján szocializációtól FÜGGETLENÜL már a kisgyerekek is szebbnek látnak egy lányt/nőt ha hosszú a haja, azt nem tudom rájöttek vagy sem az okára? :D

Nyilván ha valakit nagyon kedvelsz vagy pláne szerelmes vagy belé, nem a haja hossza miatt teszed ezt. De nem árt tudni, hogy az emberre hat a látvány, az illat, stb. hiába nem tartja magát az állatvilág részének.

2013. aug. 18. 12:57
 17/21 anonim ***** válasza:
52%
Èn is csak elsőt tudom ismételni,alap a hosszú haj minimum hátközépig érjen.Ez hozzátartozik a nőhöz tehát nőies.
2013. aug. 18. 13:20
 18/21 anonim válasza:
mert a rövid haj az olyan fiús és ha mondjuk szexeltek és nem vagy bebaszva olyan fejeket vág a csaj mint ha fiú lenne
2013. aug. 18. 15:33
 19/21 anonim ***** válasza:
lol :D ezt a szerencsét, hogy még nem volt dolgom rövidhajú csajjal xD
2013. aug. 18. 20:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Miért ne lennének szépek a rövid hajú lányok?!!! Ha megtetszik a csaj akkor nekem mindegy hogy milyen haja van. A rövid hajú szép lányok általában szebbek mint a hosszú hajúak. Én úgy tapasztaltam.
2013. szept. 22. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!