Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bulizós, csajozós srác képes komolyabb kapcsolatra is?
Azt hiszem beleszerettem egy srácba, akit egy buliban ismertem meg. Azóta tartjuk a kapcsolatot, és úgy néz ki, összejöhetünk. Minden stimmel, csak az a gáz, hogy van egy közös ismerősünk, aki felvilágosított, h. ez a srác az a bulizós, csajozós típus.:S Én nem értek ezekhez, de azt tudom, hogy nem akarok csalódni, és kiváncsi vagyok, vajon tud-e normális kapcsolatban élni egy ilyen srác!?? Azt tudom, hogy a legutóbbi barátnőjével 3 hónapon keresztül járt.
Ti mit gondoltok az "ilyen" pasikról? Meg tudna mellettem maradni hosszabb ideig anélkül, hogy más csajokkal is kezdene?
16/L
Ha a személyiséged megfogja akkor igen.
Én vagyok rá az élő példa:)
22/f
Ha az előítéleteimre hallgatok, azt mondom nem. Egyszerűen túl sok a lehetőség a megcsalásra, pláne ebben a korban és pláne a sok pia hatására. Egy pohárral több a kelleténél, és a logikus gondolkodás megszűnik létezni.
De ha arra gondolok, hogy minden ember más és nem mindenkit lehet bekategorizálni, akkor azt mondom, képes a tartós kapcsolatra. De erre kevés az esély, ebben a korban főleg.
Igen van, én két évre abbahagytam a bulit meg a többi csajt:)
Most pótolok:)
ez nem a kérdéshez kapcsolodódik:)
bocsi de nem debreceni vagy véletlen?:P
Szerintem ne az "ilyen" pasikkal kezdj, mert akkor 2-3 hét és mint a sok buta liba jöhetsz majd te is sírni a gyakorikerdesekre, hogy "miért csak a szexet akarják a fiúk?" és hasonló értelmes kérdésekkel.
Ne kezdj olyannal aki falja a nőket, mert te sem leszel több egy strigulánál. Ha mégis kezdesz vele, akkor erre készülj fel, és emlékezz 2 hét múlva: én megmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!