Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavar, ha egy lány csúnyának kövérnek nevezi magát?

Figyelt kérdés
ha mondjuk a lány csak a barátotok szóal nem jártok, de jóban vagytok akkor zavar, ha ezt mondja? és ha jártok és akkor mondja ezt nektek akkor zavar? én sokszor szoktam magamat szidni de titeket ez idegesít???

2013. aug. 17. 14:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mit nem fogsz fel?! Igen, kr*va idegesítő!!! Képzeld egyszer majdnem összejöttem egy dagadt csajjal, mert annyira jó fej volt, pedig vannak igényeim!!!!!!!
2013. aug. 17. 14:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat , hogy nem jó ezt mondogatni . Ha úgy is van vagy úgy érzed , nem kell erről beszélni . Mert nem jó és kész .
2013. aug. 17. 14:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a probléma ha valaki nincs megelégedve magával valamilyen téren hanem az ha egyfolytában nyavajog miatta mert az iszonyatosan idegesítő. Ezalatt nem csak a nőkre hanem a "férfiakra" is gondolok. Ha valami nem tetszik az embernek magán akkor tenni kell ellene. Természetesen realistának kell lenni mert vannak olyan dolgok amiket nem lehet megváltoztatni sehogyan (mármint műtétek nélkül, de valamit azzal se) azokat a dolgokat el kell fogadni. Gondolok pl arra ha Danny DeVito azon siránkozott volna hogy ő dagi, kopasz, stöpszli akkor a büdös életben nem lett volna színész.
2013. aug. 17. 14:47
 14/18 anonim ***** válasza:

talán azért annyira bosszantó, mert a másiktól mintha azt várná el valahol tudat alatt, hogy azt mondja, hogy: "á dehogy, tök jól nézel ki". ezt a pszichológia játszmázásnak hívja. és ez persze a hallgató tudatalattijában ellenérzéseket vált ki, ami feszültséghez vezet.

egy szó mint száz, igen, eléggé idegesítő.

2013. aug. 17. 14:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Idegesítő. Nehogy már én ápoljam a lelkét.
2013. aug. 17. 15:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ha a barátnőm csinálja ezt: igen, zavar. Sőt, mitöbb, eléggé kiábrándító tud lenni, amikor még dícsérni sem tudom a hölgyet a külseje miatt, mert egyből kiakad. Főleg, ha tudja, hogy én meg kifejezetten szépnek tartom.

Barátként... legfeljebb csak megmondom neki, hogy mennyire h*lye. :D

Egyébként meg tudatosítani kéne már, hogy a szépség egy nagyon szubjektív dolog. Attól, mert valaki nem 30 kiló vasággyal együtt, és mondjuk magának vagy X idegennek nem tetszik, attól még másnak nagyon is tetszhet.

2013. aug. 17. 15:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen,idegesítő.Átragasztja a rosszkedvet.

Olyan nincs,hogy nem tud valaki lefogyni.Rosszul kajáltál/sportoltál vagy hormonzavarod van.

2013. aug. 17. 15:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Én addig szeretgetnélek, amíg ki nem vered ezt a butaságot a fejedből.
2013. aug. 18. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!