Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar, ha egy lány csúnyának kövérnek nevezi magát?
talán azért annyira bosszantó, mert a másiktól mintha azt várná el valahol tudat alatt, hogy azt mondja, hogy: "á dehogy, tök jól nézel ki". ezt a pszichológia játszmázásnak hívja. és ez persze a hallgató tudatalattijában ellenérzéseket vált ki, ami feszültséghez vezet.
egy szó mint száz, igen, eléggé idegesítő.
Nekem ha a barátnőm csinálja ezt: igen, zavar. Sőt, mitöbb, eléggé kiábrándító tud lenni, amikor még dícsérni sem tudom a hölgyet a külseje miatt, mert egyből kiakad. Főleg, ha tudja, hogy én meg kifejezetten szépnek tartom.
Barátként... legfeljebb csak megmondom neki, hogy mennyire h*lye. :D
Egyébként meg tudatosítani kéne már, hogy a szépség egy nagyon szubjektív dolog. Attól, mert valaki nem 30 kiló vasággyal együtt, és mondjuk magának vagy X idegennek nem tetszik, attól még másnak nagyon is tetszhet.
Igen,idegesítő.Átragasztja a rosszkedvet.
Olyan nincs,hogy nem tud valaki lefogyni.Rosszul kajáltál/sportoltál vagy hormonzavarod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!