Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elbaltáztam a dolgot? Fontos!
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel pár éve "kavartunk", de én is meg ő is össze jöttünk mással. Most mindketten szinglik vagyunk, mozizunk, elvagyunk egymással. Már megtörtént a dolog, de ugyan úgy látni akar, és mondta hogy ő el tudna képzelni a barátnőjének, és fél hogy belém szeret, mert normális vagyok, csak nem szeretne megint csalódni, de alakul köztünk valami. Közös nyaralást is tervezünk, meg szeretné ismerni a barátaimat is, a haverjainak mesél rólam.
Nagyon el baltáztam a dolgot hogy lefeküdtem vele? Nem ő erőltette. Évekig nem beszéltünk, csak egy helyen dolgoztunk és oda jött hogy mi bajom van vele, folyton nézett, akkor is amikor másik sráccal beszélgettem.
18L-21F
2013. aug. 17. 13:54
1/6 A kérdező kommentje:
Ha együtt alszunk csinál nekem reggelit, mondta ha csak arra kellenék neki akkor nem aludtam volna ott, nem keresne. Rosszul esik neki ha nem keresem, stb..
2013. aug. 17. 13:56
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy elbaltáztad volna..Ha az hogy lefeküdtél vele, problémát jelentett volna neki akkor most nem keresné a társaságod...Aztán az is lehet hogy unatkozik szingliként.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne band hogy lefekudtel vele.A vagyaknak ellenallni nem lehet.Es ha tovabbra is keres es erdeklodik feloled akkor ott mar kialakult felole valami erzelem amit nem mer bevallani.A kerdes csak az hogy te mit erzel iranta?Baratsagot vagy esetleg eltudnal kepzelni vele egy kapcsolatot?Rajtad all.
4/6 A kérdező kommentje:
Kérdezte hogy én el tudom őt képzelni pasimnak? Mert ő engem igen a barátnőjének. Tegnap kérdeztem ő érez e már valamit, kis szünet után azt mondta még egyenlőre nem. De múltkor elszólta magát mert a barátnőmről volt szó, és mondta hogy a csaj biztos tudja milyen az érzelem nélküli szex. És én ebből azt vettem le hogy ő nem érzelem nélkül csinálja velem.
2013. aug. 17. 14:02
5/6 A kérdező kommentje:
Össze bújva alszunk, reggel jóreggelt puszival ébreszt
2013. aug. 17. 14:03
6/6 anonim válasza:
Figyelj annak hogy kerülgetitek egymást mint a szomszéd kanos kutyái, az nem vezet semmi eredményre! Jöjjetek össze véglegesen -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!