Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok és nem tudom mit tegyek? A lány meg nagyon fura olvasátok ez érdekes story lesz?
Először is figyelj a helyesírásra, annyira kiábrándító hogyha valaki helytelenül ír....butának látszol tőle !(ez csak mellékesen jegyzem meg, nem rossz indulatból)
Nyilván Te szerelmes vagy belé, akkor miért kínzod magad azzal, hogy kételkedsz és inkább mindent végig agyalsz. Te vagy a férfi egyébként is. Azzal ha konkrétan elé állsz és megmondod neki, hogy hogyan érzel mit veszítesz? Vagy elküld a csaj..mert tényleg nem akar senkivel komoly kapcsolatot, és akkor legalább nyíltan szembesülsz vele h nem akar téged és könnyebb lesz tovább lépni. Vagy asz is lehet, hogyha látja a magabiztosságod, akkor ad egy esélyt.
Ez a legtisztább szerintem. ha jobban bele gondolsz neked is most csak húzza az agyad az egyes reakcióival..olyan mintha bejönnél neki, de aztán mégse lép..gyerekes dolog 25 évesen! :) Legyél férfi!
Hülye.
A tyúknak csak egy bohóc vagy, viszont simán megdughatnád, ha egy kicsit is tökösebb lennél. Rengetegszer megdughatnád, de nem fog belédszeretni sosem, és nem fog egy kiskutyával mutatkozni, házinyúllal meg végképp. Sorry haver, de a rib.anca téged ki fog nyírni. Fogadd meg a tanácsát, és tényleg más luvnyákkal pajzánkodj.
Legyél férfi, ahogy írtam. És igaza volt a felettem szólónak..senki nem fog egy kis nyámnyila sráccal mutatkozni :)
25/L
4-es , szerintem pont az ahogy te beszélsz , na az tudja a nőt taccsra vágni , de úgy rendesen . Persze senkinek sem jó ha játszadoznak vele és hideg meleg az amit kap . Csak attól még nem kell ezt a dolgot ilyen módon megközelíteni és egy nőt (férfit ) sem lenne szabad kihasználni és csak szexre menni .
Igen van olyan mikor egy rendes nőt (férfit) kihasználnak ,megaláznak és akkor már nem nagyon mer nyitni senki felé , de ettől még kell neki a figyelem meg a flört , mert jólesik . Csak azért ,mert ez a nő nagyot csalódott és nem meri magát olyan helyzetbe hozni ,hogy megint megtehessék ezt vele az nem jelenti ,hogy ő undok vagy csak kedvét leli ,hogy játszadozik másokkal . Nem mer megbízni . Én is ott tartok ,hogy a férfiak mondanak mindenfélét ,hogy a bugyi végre lekerüljön aztán jön a ráébredés ,hogy igazából csak a lyuk az ami kell ,ami izgatja őket . Én most pl. csak egy vaginának érzem magam ,mert engem csak dugni akarnak , úgy tűnik . És ez nem esik jól , egyáltalán .
Kedves Kérdező , ha komolyan gondolod akkor sok időt és energiát kell majd valószínű fordítani erre a nőre , de kérdéses ,hogy téged az izgat-e hogy nem kaphatod meg és ez érzed, gondolod szerelemnek vagy valóban szereted , szerintem sokszor az ember maga sem tudja mit akar . Csak ha nyomulsz rá és enged neked ,akkor ne csináld ki ,ha lehetséges .
7-es, én a kérdésre, a kérdésfelvetőnek válaszoltam. Úgy ahogy ezt egymás között szokás, és a jelek szerint pontosan értette is miről van szó, csak a kifogáskeresés nagyon egyszerű dolog.
De ha már felhoztad, megkérdezhetem, hogy miért hagyod, hogy Miss Vagina legyél? Miért pont azokat vonzod be az ágyadba akik csak megdugni akarnak? Szándékodban áll egyszer mással is megismerkedni aki nem éppen az a tipikus alfahím kategória?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!