Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam egy lányt, hogyan lehetne bocsánatot kérni?
Figyelt kérdés
Kicsit megbántottam. De nem akartam számonkérni tőle semmit, csupán nagyon szeretem, és olyan dolgot tett, ami váratlan volt tőle, és nem értettem. Szerintetek, ha igy elmondom mindezt, érteni fogja?2013. aug. 17. 02:25
11/11 anonim válasza:
"ilyen dolgokra meg férfi nem vár,hogy majd eldönti őkelme." Dehogynem :-) Ha pl lekurv...tad, megzsaroltad, törölted mindenhonnan és még meg is csaltad akkor vársz!
Én elkövettem ezeket és azt mondta majd átgondolja, hogy megbocsájt-e nekem..addig nem kerestem nehogy erőltetésnek vegye és lám megbocsájtott nekem :-) :-) :-)
Picsogó nyámnyila alak? Hát nem tudom...csak akkor vagy az, ha nem mersz kiállni magadért, nekem ha felmegy az agyvizem nagyon durva dolgokat csinálok aztán meg bocsánatot kérek és várok..puhatestűnek garantáltan nem tart, mert azért van egy kemény oldalam! - is - :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!