Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! 20 évesen össze jönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! 20 évesen össze jönnétek egy 27 éves nővel? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

szexen kívül...

tartósan is gondolnátok?

2013. aug. 17. 01:25
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
nem minden 20 évest, látom az értelmiségi szinted elég alacsony, az előbb írtam, hogy kikről volt szó. de had ne írjam már le még egyszer, csak mert nehéz a felfogásod.
2013. aug. 17. 03:27
 22/30 anonim ***** válasza:

Ezt se én mondtam:

"mert mondjuk 20 évesen, már bocsánat, de még elég gyerekek... tapasztaltam, szóval, erről ennyit."

2013. aug. 17. 03:29
 23/30 A kérdező kommentje:

03:18

"te miért veszed magadra és igen is bunkó vagy. te vagy a gyerekes, hogy magadra vetted, egy emberre és annak a baráti körére írtam, nem írtam azt, hogy mindegyik. látom téged is meg kellene nevelni, nem is kicsit. tiszteletlen vagy."

2013. aug. 17. 03:30
 24/30 anonim ***** válasza:

mi a baj kongi?

szelektív a látásod?

az enyémre már nem is tudsz válaszolni?

amúgy rosszat emeltél ki :D

2013. aug. 17. 03:31
 25/30 anonim ***** válasza:
Jólvan na, én kérek elnézést :D
2013. aug. 17. 03:31
 26/30 A kérdező kommentje:
látszik hogy pasi vagy, farokkal :D
2013. aug. 17. 03:32
 27/30 anonim ***** válasza:
Rajtad meg, hogy csaj vagy... agy nélkűl :P
2013. aug. 17. 03:33
 28/30 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

nem minden 20 évest, látom az értelmiségi szinted elég alacsony

- Magyarul ez nem "értelmiségi szint", erre az észre ne ugrálj!

30+/f

2013. aug. 17. 03:43
 29/30 anonim ***** válasza:
Persze, kössön ám belém mindenki... ;)
2013. aug. 17. 03:49
 30/30 anonim ***** válasza:

22 vagyok. Pár hónapot együtt voltam egy 29 éves csajjal. Sokkal gyerekesebb volt nálam. A jövőről semmi elképzelése nem volt. Semmi változatosság nem volt az életében, legalább 5 éve ugyanúgy néz ki az összes hete. A legrosszabb az volt, hogy nem is vágyott semmi másra.

Amikor elkezdtünk komolyabb dolgokról beszélni, közölte, hogy neki esze ágában sincs családot alapitani, gyerekeket szülni.

Jól elvoltunk, barátként a mai napig szeretem, és egyetlen exem, akivel békében váltunk szét, de alapjaiban véve, a barátságon kivül cask szexre volt jó...

2013. aug. 17. 04:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!