Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! 20 évesen össze jönnétek egy 27 éves nővel? Ha igen, miért?
szexen kívül...
tartósan is gondolnátok?
Ezt se én mondtam:
"mert mondjuk 20 évesen, már bocsánat, de még elég gyerekek... tapasztaltam, szóval, erről ennyit."
03:18
"te miért veszed magadra és igen is bunkó vagy. te vagy a gyerekes, hogy magadra vetted, egy emberre és annak a baráti körére írtam, nem írtam azt, hogy mindegyik. látom téged is meg kellene nevelni, nem is kicsit. tiszteletlen vagy."
mi a baj kongi?
szelektív a látásod?
az enyémre már nem is tudsz válaszolni?
amúgy rosszat emeltél ki :D
A kérdező kommentje:
nem minden 20 évest, látom az értelmiségi szinted elég alacsony
- Magyarul ez nem "értelmiségi szint", erre az észre ne ugrálj!
30+/f
22 vagyok. Pár hónapot együtt voltam egy 29 éves csajjal. Sokkal gyerekesebb volt nálam. A jövőről semmi elképzelése nem volt. Semmi változatosság nem volt az életében, legalább 5 éve ugyanúgy néz ki az összes hete. A legrosszabb az volt, hogy nem is vágyott semmi másra.
Amikor elkezdtünk komolyabb dolgokról beszélni, közölte, hogy neki esze ágában sincs családot alapitani, gyerekeket szülni.
Jól elvoltunk, barátként a mai napig szeretem, és egyetlen exem, akivel békében váltunk szét, de alapjaiban véve, a barátságon kivül cask szexre volt jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!