Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjuk el neki?
Figyelt kérdés
Szóval a haverom, aki egy jóképű kajakos srác nem igazán bírja az alkoholt. A történet egy házibuliban történt, történetesen fel akarta szedni a házigazdát, és be is jöttek egymásnak. Szóval a srácot a buli előtt a haverjai berúgatták borral, de nem kicsit. Nos a buliban ennek meg is lett a hatása. Sajnos rájött a hányhatnék, erre kapott egy lavórt, de közben hátul is mozgolódott a barna medve. Így beültettük a budira lehúzott gatyával meg lavórral az ölében. A gond csak az volt, hogy a saját seggét se tudta kitörölni, így meg kellett fürdetni. Ez még nem is lett volna gáz, de teleszarta a kádat, meg maga mellé hányt, így a lakást totál leamortizálta. Még hajnalban hazavittük és lefektettük a szobájába, másnap kipihenten ébredt. Semmire nem emlékszik csak a csaj most nem nagyon áll vele szóba, elmondjuk neki?2009. okt. 28. 16:10
1/7 Andrewka válasza:
Persze, ha már ennyire idióta volt. EL kell dönteni h este csajozni vagy részegedni akar. A kettő egyszerre nem emgy.
Meg hát utólag vicces is. Mi is mindig jót röhögtünk egymáson.
22/f
2/7 anonim válasza:
hát ez LOL xD
szerintem mondd el neki, ha szerencséd van nevetni fog rajta :D
3/7 anonim válasza:
ez nagy0n durva. én is sokszor voltam ijen részeg d nem kaksiztam ösze visza. nekem is v0lt h0gy nem emlèkeztem és mesélték. sztem ... hàt nemt0m. job lene ha tudnà de égne a pofàja. magambòl indultam ki.
4/7 anonim válasza:
Mond el neki, akkor legalább az esélye megvan a srácnak, hogy bocsánatot kérhet... Meg egyébként is, joga van tudni, hogy a csaj miért nem áll vele szóba...
üdv
ax
5/7 A kérdező kommentje:
Nos látom egyértelmű a helyzet! Az az igazság, hogy nem most történt az eset, de félévre rá mondtuk csak el neki, addig csak takaróztunk az ügyről!
2009. okt. 28. 16:25
6/7 anonim válasza:
Kép nincs róla? Ez nagyon puruttya XD
7/7 A kérdező kommentje:
Kép és videó se készült, mert elég ciki lett volna neki később, de azért egy jót röhögtünk szegényen:)
2009. okt. 28. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!