Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális dolog? Ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog? Ennyire lesüllyed a világ? -. -

Figyelt kérdés
Az normális dolog, ha egy 12 éves lány olyan hát... Szexualitást kifejező képeket tesz ki FaceBookon (És még nemért véget a kérdésem)? Aztán meg a nagy barátos nője meg 13 éves létére megb*szatja magát, és ott verik magukat hogy sosem jön nekik össze egy komoly kapcsolat.
2013. aug. 16. 21:10
1 2
 11/12 anonim válasza:
borzalom h a mai tinédzserek mit nem képzelnek magukról. ennek a kérdésnek hallatán az fordult meg a fejembe h ezeknek vannak szüleik? mert szerintem is hasonlóak lehetnek ha ezeket tűrik mert én már rég úgy fejbe b*sztam volna. kedves kérdező annak pedig szívből örülök h ugyanolyan korúan nem beleolvadsz az ő helyzetükbe hanem épp feltűnik h milyenek. aki pedig képet kér h recsizzen az pedig tűnjön a fr*ncba h csak ilyen állatok léteznek h rögtön a recska jut eszébe. -,- szégyelje magát a 4. válaszoló is meg a kérdésben szereplő lánykák -,-
2013. aug. 16. 21:47
 12/12 anonim ***** válasza:
15%
És az normális hogy ezen az oldalon is minden kérdés erről szól? Szánalams ez az egész, főleg amikor a kérdező arra veri magát hogy "én is ennyi vagyok de én soha nem csinálok ilyet". Na ez az amitől már nem lehet tovább sülyedni, mindenkinek szaad akarata van azt csinál amit akar ha 12éves de akkor is ha 5. Ha családtagod akkor van jogod kritizálni és a szerinted helyes útra terelni, addig meg ülj le és gondolkozz el hogy te tökéletes vagy-e.
2013. aug. 16. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!