Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Erősen" Asperger-szindrómás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Erősen" Asperger-szindrómás fiúnak van esélye egyáltalán párkapcsolati téren?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, és sajnos, nem vagyok képes normális társasági életet élni az eddigi életem tapasztalatai alapján, úgy érzem.
2013. aug. 16. 00:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hallottam már az asperger ről, utána olvastam, mert kíváncsi voltam a saját dolgaim miértjére. Nekem nem a dátumok maradnak meg, hanem a képek, pl egy szobáról vagy egy könyv lapjáról. aztán ezt elég részletesen fel tudom idézni... na mindegy

visszatérve a kérdésedre, szerintem ha a társaságba járás, és az emberekkel való beszélgetés nem okoz nagy gondot, akkor nem lesz semmi probléma a későbbiekben.

Nem tudom neked van-e olyan problémád, ami az aspergereseknél elő szokott fordulni, hogy az átlagos "mindennapi" beszélgetést feleslegesnek érzik, és mindig lényegretörően válaszolnak, és zavarja őket az 'üres' beszéd... ha van ilyen gondod akkor kicsit nehezebb lesz, de szerintem odafigyeléssel és akaraterővel kezelhető ez is

2013. aug. 16. 00:58
 12/17 anonim ***** válasza:
csomó csaj van aki rajong azokért a pasikért, akik valamiben különlegesek és te is az vagy :D sokat olvastam már Asperger szindrómáról, de nyilván nem tudok róla mindent, viszont egyértelműen van esélyed párkapcsolat téren
2013. aug. 16. 00:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
00:49 vagyok. Mi tagadás, kellett hozzá idő, hogy megszokjam a "dolgait" de összességében úgy gondolom, hogy semmivel nem volt nehezebb vele összecsiszolódnom, mint bárki mással. Előttem is volt tartós kapcsolata, sem én, sem más nem látjuk őt betegnek. Néha kissé mogorva, társaságkerülő, olyankor hagyom, nem veszem magamra a hangulatait, így aztán nincsenek köztünk felesleges durcázások. Ne aggódj, meglesz neked is a párod, aki pont olyannak szeret, amilyen vagy.
2013. aug. 16. 01:06
 14/17 anonim ***** válasza:
aspergeres lány vagyok, voltak már kapcsolataim de soha senki nem bírta sokáig. örülök annak ha van kivétel, de én még nem tapasztaltam.
2013. aug. 16. 03:00
 15/17 A kérdező kommentje:

00:58

Én is "képszerűen" idézem fel magamban a dátumokat, stb.

Emlékszem nagyon sok, régi, velem történt eseményre is részletesen. Túlságosan sokra.

Ez a "beszélgetés-dolog" változó nálam. Gyakran azért nagyon jellemző rám, néha viszont nem annyira. Nem tudok erre pontos választ adni.

00:59

Örülök, hogy így látod. :)

01:06

Gondolom, a férjed nem annyira súlyosan aspergeres, vagy gyakran jár/járt terápiákra.

03:00

Nekem még nem volt kapcsolatom. Egyszer majdnem sikerült, de sajnos, ott van a "majdnem". Nem csodálkozom ezen.

2013. aug. 16. 11:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Lassan fél éve van barátnőm, egyébként mindketten aspie-k vagyunk.

Nem egyszerű (22 vagyok), de nem lehetetlen!

2013. okt. 4. 19:11
 17/17 anonim válasza:
Én aspergeres lány vagyok, szerintem van esély, de elég kevés. Lemondtam róla, hogy "átlagos" emberrel kapcsolatom legyen, mondjuk azért, mert én is a végletek közé tartozom. Az emberek, ha meghallják a "Asp.-szindróma" kifejezést, rögtön elmebajra gondolnak, ha pedig nem mondod el, akkor is különcnek fognak tartani. Próbálkoztam a megjátszással, egy hónapig/pár randiig bírtam - és még így is voltak gáz pillanatok. De lehet találsz olyan lányt, aki elfogad úgy, amilyen vagy. Remélem, sikerül!
2013. dec. 15. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!