Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Erősen" Asperger-szindrómás fiúnak van esélye egyáltalán párkapcsolati téren?
Hallottam már az asperger ről, utána olvastam, mert kíváncsi voltam a saját dolgaim miértjére. Nekem nem a dátumok maradnak meg, hanem a képek, pl egy szobáról vagy egy könyv lapjáról. aztán ezt elég részletesen fel tudom idézni... na mindegy
visszatérve a kérdésedre, szerintem ha a társaságba járás, és az emberekkel való beszélgetés nem okoz nagy gondot, akkor nem lesz semmi probléma a későbbiekben.
Nem tudom neked van-e olyan problémád, ami az aspergereseknél elő szokott fordulni, hogy az átlagos "mindennapi" beszélgetést feleslegesnek érzik, és mindig lényegretörően válaszolnak, és zavarja őket az 'üres' beszéd... ha van ilyen gondod akkor kicsit nehezebb lesz, de szerintem odafigyeléssel és akaraterővel kezelhető ez is
00:58
Én is "képszerűen" idézem fel magamban a dátumokat, stb.
Emlékszem nagyon sok, régi, velem történt eseményre is részletesen. Túlságosan sokra.
Ez a "beszélgetés-dolog" változó nálam. Gyakran azért nagyon jellemző rám, néha viszont nem annyira. Nem tudok erre pontos választ adni.
00:59
Örülök, hogy így látod. :)
01:06
Gondolom, a férjed nem annyira súlyosan aspergeres, vagy gyakran jár/járt terápiákra.
03:00
Nekem még nem volt kapcsolatom. Egyszer majdnem sikerült, de sajnos, ott van a "majdnem". Nem csodálkozom ezen.
Lassan fél éve van barátnőm, egyébként mindketten aspie-k vagyunk.
Nem egyszerű (22 vagyok), de nem lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!