Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nézzek ki, hogy a normális fiúkat vonzzam?
Nem hordok kivágott felsőket, szoknyákat, még csak cicanadrágot is alig!! Normálisan nézek ki. A külsőm már csak azért sem kihívó és "érdekes", mert egyrészt az egyszerű,letisztult dolgokat szeretem, másrészt nincs szükségem rá.
Csak akkor nem tudom, hogy miért (és elnézést, de igaz!) a suttyú fiúkat vonzzom.. Nem értem. Aki meg szimpatikus lenne, és tetszik nekem külsőre is, az észre se vesz :(
Így nagyon sok srácot utasítok el, sajnos nem jön az a fiú, akire én várok. Pedig nincsenek nagy elvárásaim, tényleg! A külső nem teljesen mérvadó, nekem nem kell tökéletes pasi! Az a lényeg hogy okos legyen és humoros. Meg mondjuk (és oké, ebből nem adok) ne legyen vasággyal 40 kiló és legyen ápolt. Ennyi :\
Mégse vonzzom az ilyen fiúkat.. Min változtassak? Lehet az a baj hogy idősebbnek nézek ki a koromnál? Mert 16 vagyok és rendszeresen azt hiszik hogy minimum 18 vagyok.. :S Bár elismerem, fejben tényleg érett vagyok. Lehet hogy külsőben is? Ez a baj?
Kezdeményezzek? Az a baj, hogy elég "régi módi" a felfogásom, szerintem a pasinak kellene kezdeményeznie.. De lehet az lesz. Köszönöm az első normális tanácsot! :)
Ryan Gosling jó pasi! :)
9-es vagyok.Én meg a riß@ncokat vonzom na és? Mások kihasználnák a lehetőséget és orba-szájba kefélnének,de én elhajtom az ilyeneket.
Lehet hogy közrejátszik az is hogy rendszeresen kondizom és futok.Lehet hogy Téged is a külsőd miatt találnak meg a suttyók?
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!