Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal 4 napja, azóta összejött egy másikkal, miben jobb az a lány mint én? :/
Én:
Az a ....
Nem értem... az a másik lány egy szakasztott qurva, első napon összefeküdtek, szakmunkásba jár, tiszta hülye. Vagy egyszerűen nem bírt rám volna 1 hónapot várni? ...
Kirakom annak a képét is, hadd lássa a világ. fax. Valami oldalon ismerkedtek meg... arról van egy fotó.
Kipróbálta és a másik lány tényleg jobb az ágyban mint te. Így vele maradt. Majd ha te is olyan odaadóan szereted a kuksiját, mint a barátnőd akkor esetleg visszafogad.
A jégkirálynők sokszor így járnak, és ez így van jól.
Te is jó nő vagy, és a kis brunette "barátod" is :D Külső alapján mindkettő szúrable rés.
Viszont az exbarátod egy ecsetfejű kis takonygerinc. Már a képét meglátva is kiverném belőle a sz.rt legszívesebben... szilánkosra tört arcszerkezet jobban állna neki, mint ekkora búzafej.
Ne sajnáld, ennél a féregnyúlványnál ilyen külsővel 100x jobbat kapsz. Egy percet ne fordíts rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!