Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-20 éves fiúk ti mit szerettek valamint mit nem
szerettek a lányokban?
1/8 anonim válasza:
sztem legyen természetes, ezért nem is szeretem a piercinges lányokat, jól nézzen ki, belsőleg meg ne olyan legyen h hogyha nincs pasija akkor odaadja magát "minden második fiúnak"
2013. aug. 15. 15:24
23f,
ami bejön
sötét, hosszú haj, kis cici, széles csipő, kerek fenék
ami nem
nagy cici, nagyon nagy cici, szilikon, aránytalan test.
2013. aug. 15. 15:27
Nem szeretem, hogyha kipakolja mindenét, ami van és nézze mindenki, aki éppen felé fordul, nem szeretem, hogyha úgy viselkednek a lányok, mint a rossz r*bancok ( ma már egyre gyakoribb ), amit szeretek: természetes, nem pakolja ki magát,őszinte,megbízható,hosszú barna/szőke hajú,aranyos,szeretnivaló. 16/F
2013. aug. 15. 15:31
Nem szeretem ha nagyon mutogatja magát és ha sok sminket ken azt sem legyen ápolt és olyan nőies ne hisztis de azért nőies 16/f
2013. aug. 15. 15:39
5/8 A kérdező kommentje:
köszike az eddigi válaszokat de például azt bírjátok, ha egy csaj kemény mármint, hogy így nem hisztizik meg ilyen kis nyafka za oké, hogy ez nem jön be de, hogyha egy lány nem tartja undorítónak, ha egy fiú böfög mert tudja, hogy ez természetes és nem disznózza le a pasiját vagy nem kezd el fújjjogni sőt még akár ha azt mondja, egy lány nektek amikor böfögtök, hogy csak ekkorát bírsz az tetszik vagy már az nem túl csajos, nőies az nektek bejön? vagy ha nem ilyen cica baba? ad a külsejére meg jól öltözködik és mindig tudja, hogy hol vannak a legjobb legtrendibb ruhák akkor az nektek teszik? szóval ezt, hogy ilyen keményebb azt úgy értem, hogy van neki szíve és ő is szokott érzékeny lenni, de nem az a fajta aki álandóan bőg meg minden... meg én például nem vagyok egy romantikus fajta... sőt ... :D szóval nektek mi erről a véleményetek?
6/8 A kérdező kommentje:
XDDDD kicsit értelmetlenül írtam xd de remélem azért ki tudjátok hámozni belőle a lényeget:D
7/8 A kérdező kommentje:
Es elfogadhatonak talaljatok ha egy lany bofog? Es jot nevettek rajta vagy undoritonak talaljatok? Es azt birjatok ha egy lany laza? Nem szegyell semmit a pasija elott stb? Kerlek valaszoljatok!!!!:)
8/8 djtengo válasza:
Én Azt Nemszeretm a Lányokba...Ha Például..Odam Megyek a Buliban ,Egy Szorakozo Helyre,És Meglátok Egy Szép Lányt..Tőkéletes Minden..Aztán Mikor Leakkarom Kérni Táncra Vagy Épp..Besszélgetni Akkarok Velle akkor ,Beképzelten Mongya Nemérekelsz Kocc....Am Én Az Olyan Lányokat Szeretem Aki Nem a Telojávalvan a Facebookon..A Na p 12--Orájában..Legyen Vidmám..Természetes..És Mindig Viditson Fel..És Ne Legyen Az a Felszines....Szeresen Belsőleg Is ,,,,,Ne Csak a Pénnzért Ha Nem..,,,Ön Magamért is...És Még Amit a Leglyoban Szeretek..Ha Egy Lány Kérfel Táncra..Vagy Épp Ha Besszélgetni Akkar..Ha Akkor iS..Ha Ismeretlen Vok :D
Am 16 VOk....17 Lesszek :D ;)
2013. aug. 20. 13:57
Kapcsolódó kérdések: