Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szerelmesnek lenni? 20/l
Figyelt kérdés
Volt már több kapcsolatom is (5-6), de sosem éreztem még azt a bizonyos szerelmet, mint mások, például nem jelentkezett nálam a "rózsaszín köd", nem egész nap rá gondoltam, nem rándult görcsbe a gyomrom, mikor megláttam, nem hiányzott annyira, hogy szinte fájt, nem dobogott így meg úgy a szívem, mikor stb stb stb. Általában ilyenek írják le a szerelmet, de nálam semmi ilyesmi nem volt sosem. Egyszerűen csak jobban tetszett a fiú, mint más, belsőleg normálisabbnak gondoltam, mint mást, és jól éreztem magam vele, szerettem őt, de szerelmes még sose voltam. Azon is elgondolkoztam, hogy talán nálam ezt jelenti a szerelem. Ezért vagyok arra kíváncsi, hogy ti mit éreztek olyankor, mikor szerelmesek vagytok?? Van aki hasonló cipőben jár, mint én? Vagy nálatok más?
Én egyetlen egyszer voltam szerelmes idáig. Azóta egyszer sem. Nem akarok az lenni meg nem is tudok. Már van egy férjem, őt mindennél jobban szeretem, de nem vagyok szerelmes.
34/N
2013. aug. 15. 13:52
2/16 anonim válasza:
Lehet voltál szerelmes, csak nem tudod definiálni.
2013. aug. 15. 13:53
3/16 anonim válasza:
Nálam olyan, mint amilyennek mások leírják.Egész nap ő jár a fejemben, hiányzik, mindent megtennék, hogy vele lehessek, nem számítanának a körülmények.És ha még viszonzott szerelem lenne...Akkor olyan jó lenne :)
2013. aug. 15. 13:54
4/16 A kérdező kommentje:
Lehet.. Egyszerű erős szimpátiát éreztem az eddigi barátaimmal szemben, meg persze vonzódtam hozzájuk testileg, szellemileg egyaránt, de sok mindent előrébb helyeztem az életemben, például a családomat.
2013. aug. 15. 13:54
5/16 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül, sőt nekem barátnőm sem volt :) ennyit erről... 19/F
Egyébként annyit tudok mondani, hogy egyszer biztosan érezni fogod, ezt nem lehet definiálni, érezni kell, és megtapasztalni :)
2013. aug. 15. 13:58
6/16 anonim válasza:
Szerelem reggel, ...
Szerelem délben, ...
Szerelem este, ...
Szerelem egész álló nap... ezt az átkozott vízcsapot!
2013. aug. 15. 13:59
7/16 anonim válasza:
Én most is az vagyok, de sosem fogom őt többé látni :/
29 F
2013. aug. 15. 13:59
8/16 anonim válasza:
Én is így vagyok a párommal. Már két éve együtt vagyunk, imádom őt, ő is imád engem. De sosem érzékeltem semmifajta rózsaszín ködöt, bár hiányozni iszonyatosan tud a lénye, de ettől függetlenül mindig is reálisan közelítettem meg a dolgot. Pedig hatalmas romantikus álmodozó vagyok... nem értem. Sokáig dühös voltam, amiért nincsenek pillangók, nincs az a varázs, amit mások emlegetnek... legalább 1 teljes évig csak őrlődtem. Arra gondoltam, be kellene fejeznem ezt a kapcsolatot, mert úgyis jön majd más, akiért el fogom veszteni a fejemet. De aztán megpróbáltam máshogy megközelíteni a helyzetet, és rájöttem, lehet, hogy szerelmes vagyok, csak nem a fellángolós fajtából. Tényleg imádom a barátomat, ő egy olyan férfi, akivel együtt le tudnék élni egy életet, és nagyon összeillünk. Nem szenvedek mellette, mint sokan mások a "szerelemben", leginkább a biztonságot és a stabilitást érzem. Ha egyszer valaha szakítunk is, sosem fogom megbánni, hogy vele voltam először, mert rengeteg mindent megtanultam. Ha pedig együtt maradunk, annál jobb.
2013. aug. 15. 14:01
9/16 anonim válasza:
Szerintem az igazi szerelem nem a rózsaszín köd.
Én akkor jöttem rá, mikor megismertem a jelenlegi párom. Soha előtte nem volt senkivel hasonló:
Lett egy ember, akit életemben először magam elé helyeztem. Máskor mindig önző voltam, saját érdekeimet néztem. Mióta őt ismerem, mindennél fontosabb, bármiről legyen szó nekem ő az első saját magam a második.
Ebből tudom,hogy nagyon szeretem.
Persze azért a többi is igaz rám, amit leírtál, de egy igazi szerelem nem a rózsaszín ködről szól, legalábbis nem sokáig tart. És nem is mindenki tudja meg élete során, hogy mi is az igaz szerelem.
2013. aug. 15. 14:06
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és azt is, hogy ilyen hosszan leírtátok! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!