Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudom mit érzek, és azzal, ami bennem kavarog nem tudok mit kezdeni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit érzek,de annyira hiányzik már most... Én 18/l ő 24/f... Együtt dolgozunk,de le fog számolni és elmegy ki dolgozni külföldre... Nem tudom,miért,de annyira hiányzik... Ha nem találkozunk, a napjaim üresek és a gondolat, hogy... Talán barátok lehettünk volna, ha nem vagyok ilyen magamnak való ... És ... Áhh! Nem tudom eĺmondani milyen. Úgy szeretnëm magam összeszedni és elmondani,hogy hiányozni fog... De nem merem plusz ha megkérdezi mért,mit mondhatnék? Bajban vagyok :(2013. aug. 15. 13:47
1/7 anonim válasza:
Nem vagy bajban. Mondd meg neki kerek-perec, hogy igen, hiányozni fog. Ha meg visszakérdez azt is hogy szereted. Ha valamit nem próbálsz meg sosem tudod meg mi lett volna ha.
2/7 anonim válasza:
Neked komolyan az a bajod, hogy nem mered kimutatni felé, hogy hiányozni fog? -_-
3/7 A kérdező kommentje:
De... És ha kinevet?? Na meg én nem szeretem...azt hiszem. :S na jó,mint embert tuti,de ilyen meg nem mondunk...
2013. aug. 15. 13:50
4/7 A kérdező kommentje:
Komolyan az a bajom,hogy nem tudom mi ez... Meg hogy félek... Amúgy sem vagyok valami nagy társasági lény...
2013. aug. 15. 13:52
5/7 anonim válasza:
Na elég ebből b@sszus,megértem én,hogy könnyebb és jobb itt nyavalyogni, de gyorsan kapard össze magad a padlóról kislány,és kezdj el beszélgetni a sráccal. Nem azt mondom,hogy a semmiből egyszer csak támadd le azzal,hogy hiányozni fog,főleg,ha még nem is mertél egyszer sem beszélgetést kezdeményezni vele.Valószínűleg elég kattantnak nézne. Kezdeményezz beszélgetést,és kész. Nem a világvége.... Ha meg nem,akkor nyavalyogj miatta a hátralévő életedben,napjaidban,ahelyett,hogy most cselekednél.... A te döntésed.
6/7 anonim válasza:
És akkor meg mi van,ha kinevet,vagy lesz@r? Semmi,csak annyi,hogy megpróbáltad,és nem kell évekig azon aggódnod,mi lett volna,ha...mert tudni fogod a választ. ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Szoktunk beszélgetni, de holnap nem jön dolgozni... Itt lakik közel... De mégsem mehetek csak úgy oda! Nem?
2013. aug. 15. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!