Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyon zárkózott vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon zárkózott vagyok és szorongok emberek társaságában, soha nem lesz pasim?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha tudnád hány ilyen pasi van

keres hasonlót

2013. aug. 15. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb megtalálod majd azt az embert, akivel simán menni fog a társalgás. Gondolom még elég fiatal vagy, sok lány küzd hasonló gondokkal és még ennél is több fiú. Egyébként muszáj kicsit magadon felül kerekedned, és igenis megpróbálni nyitni mások felé.
2013. aug. 15. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már egy fontos lépést hogy tudod magadról hogy esetleg zárkózott vagy és akkor nem meglepetés ként éri a pasikat. Valóban picit túl kell ezen jutni és lehet az is hogy tényleg fiatal vagy de majd időbel belejössz. Hajrá:)
2013. aug. 15. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy ha ilyenre gondolsz ? Mert ha tini akkor semmiről se maradtál le .

27f

2013. aug. 15. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ettől még simán lehet.
2013. aug. 15. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezen lehet sokat javítani. Próbálkozni kell többet emberek kell lenni. Na meg nem mindegy kikkel vagy. Mert vannak olyan emberek akik mellett nem szoronganál és még nem is lennél zárkózott se annyira, ha már megtudsz bennük bízni. Persze tudom, hogy nehéz ilyen embereket találni :) De ez nem kizáró ok, végül is elég csak egy megfelelő emberrel megismerkedned :)
2013. aug. 15. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!