Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom akivel egyutt lqkunk a "szuleinel" alszik?
Enis szoktam a szuleimet latogatni, de nincs okom ott aludni . O azt mondja , hogy azert is alszik ott , hogy igy az occsevel (4eves) is tudna idot tollteni.. ez nem atlatszo egy kicsit?
O 18 en 21 es 11 honapja lakunk egyutt eddigmar 3 szor ott aludt aztan nem csinalta jo par honapig mert osszevsztem vele , de most azt mondta , hogy eddig azert nem ment mert nem akart veszekedest de hianyzik neki az otthoni kornyezet is . Nem lakunk messze a szuleinktol miert nem tud egy delutanra atmeenni.. szerintetek aggodjak , hogy van valakije?
18 évesen még nem felnőtt nő.
Szerintem otthon kéne laknia!
Azért mert te eltérő szemszögből látsz rá a dolgokra, attól még ezt a szemszöget nem kéne ráelölteni a párodra.
Neked is van egy értékrended amiben a család kicsivel alacsonyabb prioritást kap, mint nála, de ettől még nem kéne veszekedni.
Amúgy meg szokták mondani, ha ilyenekre gondolsz, akkor bevonzod a negatív dolgokat és előbb utóbb meg fog csalni.
Arra kell gondolni, hogy jól érzed magad a kapcsolatban, boldog vagy vele.
Tudod mi a probléma? Te is tipikusan az az ember vagy, ha nincs probléma akkor generálsz magadnak tök fölöslegesen, ami általában eszeveszett nagy szarság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!