Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a rossz csók?
Figyelt kérdés
Én egyedül csak a mostani barátommal csókolóztam, és szerintem nagyon jól csókol, viszont nem tudom én vajon hogy csókolok. Mondjuk biztos nem rosszul, mert imádja, de el se tudom képzelni mit lehet benne rosszul csinálni. Kérdeztem tőle, azt mondta én nagyon jól csókolok... De lehet csak elfogult. :D2013. aug. 14. 21:22
1/14 anonim válasza:
Smárolj egy bagollyal és megtudod.
4/14 anonim válasza:
Szerintem a rossz csók ott kezdődik mikor a másik lenyomja a nyelvét a torkodba:D
5/14 anonim válasza:
nyálas :O
volt benne részem... sajnos
6/14 anonim válasza:
Amikor a mandulámat nyalogatja!
8/14 anonim válasza:
A rossz csók az, mikor a másik fél lemegy a torkodig :)
Amúgy meg:
Vigyázaaaaaaat!!!!
Az okos bagoly már 52. a kategória toplistán! Ha nem vigyázunk, a madár lesz az ász!!!
9/14 anonim válasza:
Az a rossz csók, ami rosszul esik! A jó csók jólesik! Ennyi...
10/14 anonim válasza:
#8 van sokkal szörnyűbb is a toplistán, ott a "top 20-ban"
a 14-16 éves bölcs tinik között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!