Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is b*zisnak tartjátok ha 1 pasi a tükörben fényképezi magát?
A csajokat most hagyjuk,mivel ők amúgy is sokat szeretnek magukkal foglalkozni.
Van 1 haverom.Aki most 20 felett tetetett köves fülbevalót a fülébe és egyre gyakrabban fotózgatja magát.De tökre nem úgy "viselkedik" a képeken mint ahogy ismerik mások,hanem próbál ilyen vagány fejeket bevágni, grimaszol,beleturkál a zselés hajába meg ilyenek.Persze mindet ö készíti magáról v a tükörben vagy pofon fényképezi magát.Ehhez ugye át is öltözik.A profilképére még efektet is rakott ...Teljesen meglep.Mintha beb*zult volna.Persze ő azt állítja h nem tartja magát jó pasinak meg h így nem sikerült jól a kép meg úgy.De kérdem én aki önbizalom hiányos,az miért fotózza magát?És azt miért teszi közzé?Az igazán önbizalom hiányos ember nem szereti ha fényképezik,mert nem szereti látni magát.
És ez alapján született a kérdés,h szerintetek is b*zis az ha 1 férfi pózolgat a tükör előtt és magát fényképezi?(ami még nem is lenne gond ha megőrizné magának és nem posztolná tele vele a facebookot)Csak nekem az a véleményem h ezek az emberek nagyon egoisták?Szeretnék ha simogatnák az egójukat a like-kal meg a pozitív kommentekkel.
Szerintem mindenkinél más, attól függően, mennyire férfiasan tudja megoldani.
De alap esetben jobb, ha élethelyzetekben van lekapva az illető.
Igen, bzis.. és retardált is egyben.
Szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle így:
"Cimbora! Te mikor lettél ennyire nyomorék?!"
A haverod kifelé ugyan egoistának tűnik, de legtöbbször az ilyen emberek azért próbálnak naponta többször feltűnést kelteni a különböző pózolós képeikkel a facebookon, mert csakis mások visszajelzése tudja ideig-óráig feljebb pumpálni az önbizalmukat. Ha magabiztos lenne, akkor nem lenne folyamatosan szüksége a like-okra és a kommentekre ahhoz, hogy elégedett legyen magával.
A tükörben fényképezkedés sajnos a hülye divat terméke :) Nem tudom, ki hozta be, de én is várom már, hogy mindenki elkezdje végre cikinek érezni. Nőként sem raknék fel magamról ilyet.
Valószínűleg a barátod azt gondolja, hogy követnie kell a divatot, ettől menőbbnek fogják majd látni a csajok és végre sikerül majd egy barátnőt fognia. Szerintem a dolog nyitva viszont abban rejlene, hogy tudja, ki is ő valójában, és ne egy tömegidentitást vegyen fel. Egyéniséggel és igazi önbizalommal próbálkozzon inkább. Ha jót akarsz neki, akkor megpróbálhatod rávezetni, hogy miért nincs értelme annak, amit csinál. Ha pedig annyira nem vagytok jóban, akkor előbb-utóbb úgyis rájön magától, miután befizette a tanulópénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!