Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek az egyik barátotokkal? (ha. )
Ne értsétek félre nem mindegyik barátommal csak vele mert van vmi vibrálás a levegőben mikor együtt vagyunk, és nagyon kívánjuk egymást. Neki és nekem sincs senkije. A "baj" csak annyi h én még szűz vagyok.( ő már nem) Eddig egy párkapcsolatom volt ami 5 hónapig tartott, azóta nem volt senki (2éve).
17/L
igen igazad van:)sok ideig így gondoltam én is de vmi megváltozott és úgy érzem h nem kell ilyen nagy dobra venni ezt a szüzesség elvesztése témát, nem tudom h minek a hatására gondolkozok így de én is megvagyok lepődve magamtól:S
2éve várok vkire de senki még csak mint lehetőség lett volna vki de nem:(
Szerintem is megbánnád. Főleg azért, mert te beleszeretnél, ő pedig nem biztos, hogy viszonozná az érzéseidet.
Ez nem tartozik ide, de szerintem nincs barátság fiú és lány közt. De ez nem baj, a vibrálás sokkal jobb :)
Egyébként nem lehetnétek esetleg egy pár? :)
köszi a válaszokat:)
hát lehetnénk egy pár de egy mivel egy suliba járunk nem szeretném emiatt (rossz tapasztalat miatt) de végzősök vagyunk :P utalt rá h suli után folytatjuk:)
amúgy pontosan mit értetek azon h megbánnám?:) (értem nagyjából nem vagyok h*lye csak kiváncsi vagyok)
Szerintem meg fogsz rá emlékezni vagy azért mert nagyon rossz volt vagy mert nagyon jó.
Úgyhogy ha összejössz valakivel és igazán szerelmesek vagytok, akkor feküdj le vele
22/f
Viszont vigyázz... Énis jártam már így, hogy "barátként" összefeküdtünk. Aztán amikor ez a testi kontaktust már nem akartam, igencsak nagy sértődések lettek belőle. Tehát nagyon vigyázz, mit hogyan. Ha össze is fekszetek, legyen egy kapcsolat. Először is élvezzétek a simiket, csókokat, tapikat! :)
Hajráhajrá!
23/F
köszii:)
először egyelőre mi is élvezzük a tapit csókot stb-t:P a szex ha lesz is nem most:)
utolsónak: ha esetleg történik veletek vmi akk szívesen várnám h utána hogyan érezted magad és nem e bántad meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!