Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik örülnek ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik örülnek ha szerelmes beléjük egy lány, még ha nem is akarnak tőle semmit?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem még a volt barátomat, és ezt éreztetem is vele szinte naponta. De én úgy érzem, hogy nem nyomulok, nem idegesítem semmivel és nem is lógok rajta. Most örül nekem, hogy legalább kellene valakinek, vagy nem?
2009. okt. 27. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Akkor csak púp, néha azért jó leápoltatni magát az embernek, de nem mindenki használja ezt ki. Szóval általában hidegen hagy.
2009. okt. 27. 23:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig jól esik, de ha nyomul, az udegesítő
2009. okt. 27. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:
akarom mondani idegesítő
2009. okt. 27. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól esik, de mivel többször szerettem olyan lányt, aki nem szeretett viszont, ezért figyelek arra hogy ne éljek vissza az érzéseivel, szóval örülök neki, viszont az már zavar ha szenved, mert nem járok vele! Akkor törekszem arra hogy beszélgessek vele egy olyat, hogy ne csalódjon bennem, ne gázoljak a lelkébe, de mégis kiszedjem az illúzióból amit táplál velem szemben.
2009. okt. 28. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!