Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már hogy ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már hogy ezen az oldalon olyan sráccal "találkoztatok" akire azt lehetett mondani hogy bejön nektek?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert jó pár képet kaptam már és sajnos nagyon messze állt mind attól a kategóriától amire azt mondom hogy: Ez igen! :D Ők csak engem találnak meg vagy nálatok is ez a helyzet? (Tudom h nem társkereső, de érdekelnek a Ti tapasztalataitok)Köszi 21/L

2013. aug. 14. 16:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
a kis naiv... :)
2013. aug. 14. 16:59
 22/29 anonim ***** válasza:
15%
Majd pofára esik és minden pasi disznóvá válik. :D
2013. aug. 14. 17:00
 23/29 anonim ***** válasza:
83%
A kis irigy, önbizalomhiányos, romos lelkű, csúnya szerencsétlen sz_ar. :)
2013. aug. 14. 17:00
 24/29 anonim ***** válasza:

"Majd pofára esik és minden pasi disznóvá válik. :D"

Csalódtam már jópárszor, és nem, lett minden pasi disznó, sosem álltam így hozzá.

2013. aug. 14. 17:02
 25/29 A kérdező kommentje:
Nem kell irigykedni már boldogságára! Nem azért írtam ki a kérdést hogy vitát indítsak úgyhogy aki csak provokálni tudja a másikat az elmehet!
2013. aug. 14. 17:33
 26/29 anonim ***** válasza:

Pedig az emberek nagy része sokszorcsak erre képes: irigykedni. Na meg persze kötekedni. :)

Kiírtál egy kérdést, és a válaszok több mint a fele arról szól, hogy te ilyen meg olyan vagy, na meg a nők elvárásairól (szokásos téma). Nekem meg látatlanban beleokoskodnak a kapcsolatomba. :D Gyászos egy faj az ember. Ez az oldal meg nagyszerűen megfelel arra a célra, hogy az önbizalomhiányból, tehetetlenségből, élet-impotenciából fakadó gennyedző rosszindulatot levezessék másokon.

Bocsi, ez már régóta érlelődött, most meg kijött.

2013. aug. 14. 17:55
 27/29 A kérdező kommentje:
Igazad van amúgy!!
2013. aug. 15. 07:53
 28/29 anonim ***** válasza:
Jaj, ezt csak azért kommentelik, hogy minden pali disznó, mert ők maguk azok. És meg mert magukból indulnak ki. Egy rossz szerencse a nők terén és elsüllyednek az önutálat habjaiban, és automatikusan mindenkitől ezt várják el. Aztán mikor látják, hogy másnak megy ez máshogy is, akkor az nem tetszik nekik, mert rájönnek, ők mekkora baltökök a kapcsolatokhoz és az élethez. Szép az élet! :DDD
2013. aug. 15. 08:56
 29/29 anonim ***** válasza:
Adom! :)
2013. aug. 15. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!