Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapesten mennyiért, és hol,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten mennyiért, és hol, veszik meg a spermát? 20\f

Figyelt kérdés
Van még ilyen? és milyen vizsgálatokon kell átmenni, ha már éssel nem kezdünk mondatot?
2013. aug. 14. 02:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
kissé beteges dolog...
2013. aug. 14. 02:42
 2/16 anonim ***** válasza:

Asszem a Fiúmei úton van sperma bank.

De szeretném leszögezni,hogy csak egy hirdetésből tudom! :D

2013. aug. 14. 02:46
 3/16 anonim válasza:
Én szívesen átveszem tőled. Hordónként kapsz 1000Ft-ot.
2013. aug. 14. 02:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Miért lenne beteges? elég rossz anyagi körűlmények között vagyok+ inkább pénzért rejszolok, mint ingyen.
2013. aug. 14. 02:51
 5/16 anonim ***** válasza:

Címet nem tudok, előtte van vizsgálat. Ismerős jelentkezett, ő nem felelt meg, mert nem volt megfelelő minőségű a spermája.... Ha az megfelel, akkor még mindig nem mindegy az sem, hogy hogy nézel ki, a szüleidnek milyen betegségeik vannak.

Továbbá meg van határozva, hogy maximum hányszor adhatsz, ugyanis nem egy emberrel fogják feltölteni a raktárkészletet, hogy aztán sok kis gyerkőcöd rohangásszon az országban. Úgyhogy ebből nem fogsz meggazdagodni.

2013. aug. 14. 03:02
 6/16 anonim ***** válasza:
2013. aug. 14. 03:04
 7/16 A kérdező kommentje:
Mi pénz jöhet be nekik ebből, még nekik kéne fizetni hogy kivizsgálhassanak. tuti hogy így is megérné nekik. de az hogy mennyi pénzt adnak érte itt sem írja:-(
2013. aug. 14. 03:09
 8/16 anonim ***** válasza:

Évekkel (10+) ezelőtt ami árat hallottam, az akkor se volt nagy összeg....

Azért férfidonort nem olyan nehéz találni, ráadásul gondold el, hogy hány kisfickó úszik egy adagban.. A vizsgálatok pedig nem olcsóak..

Bocsi, de nem ebből fogsz megélni..

2013. aug. 14. 03:16
 9/16 anonim ***** válasza:

Nézd meg itt, hogy mennyibe kerülnek a vizsgálatok:

[link]

Itt pedig leírják, hogy mit vizsgálnak:

[link]

2013. aug. 14. 03:18
 10/16 anonim ***** válasza:
A pesti Duna korzón próbálkozz. Kifoghatsz egy menő nyugati kuncsaftot és fél óráért nem kevés valutát kérhetsz el.Ja, és még kapsz is spermát, nem csak adsz.
2013. aug. 14. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!