Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek tetszik Zsófi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszik Zsófi arca az éjjel nappal budapestből?

Figyelt kérdés
béna műsor igen, de most nem az a lényeg :D
2013. aug. 13. 15:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én csak egyszer - kétszer néztem bele, és azt látom, hogy milyen korcs ez a világ. Érzelmileg nulla, hisztis lányok, magukról sokat képzelő bikák gyülekezete. A film teljesen alkalmas arra, hogy a fiatalok életét teljesen kisiklassa, félrevezesse őket. Az amerikai beütés érződik rajta.

Most még fiatalon lehetne ilyen here módon élni, de mire észbe kapnak, már késő lesz kialakítani maguk részére egy elfogadható családi életet, Idős korukban mind mind magányosan egyedül tengetik majd az életüket. A hülye média meg ilyen filmeket tűz műsorra, a kormány meg a családot propagálja. A kettő fényévnyi távolságra van egymástól és a megkívánt modelltől.A tisztességes munka, a család meg sem jelenik ezekben a szemét filmekben.

Nekem mint 20 éves lánynak ez a véleményem.

2013. aug. 13. 16:47
 12/21 anonim ***** válasza:
ilyen képből szerinted mit lehet megállapítani? ez alapján egy ló lehet valamelyik felmenője és/vagy retardált
2013. aug. 13. 16:50
 13/21 anonim ***** válasza:
11 esnek maximálisan igaza van!
2013. aug. 13. 16:51
 14/21 A kérdező kommentje:

amialatt válaszoltál hatszázszor beírhattad volna :D

itt egy kép pl, de továbbra is tartom magam ahhoz h ezt képekről nem lehet megmondani :D

[link]

amúgy meg oké hogy ez a véleményed, csak nem ezt kérdeztem..

2013. aug. 13. 16:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem, ez iszonyú ronda. De mintha feltetted volna már ezt a kérdést, nem?
2013. aug. 13. 17:00
 16/21 A kérdező kommentje:

én biztos nem, de lehet hogy már volt ilyen kérdés.

és ha még ezt olvasná vki, elmondaná mi a csúnya benne? vagy csak úgy ámblokk?

2013. aug. 13. 17:08
 17/21 anonim ***** válasza:
ja, ronda. kell a tökömnek...illetve annak se
2013. aug. 13. 17:50
 18/21 anonim ***** válasza:

Ja, már tudom melyik ez...

Erről mindig az jut eszembe, mint ha képszerkesztővel pontból tágítanának , vagy mi, hogy elnyújtják az arcát, konkrétan a száját.

Nagyon csúnya a feje...

2013. aug. 13. 17:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Olyan, mintha önmaga karikatúrája lenne.
2013. aug. 14. 19:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Úgy értem, pl a Balatonon szoktak ilyeneket rajzolni.
2013. aug. 14. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!