Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a barátnőm?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm tök komolytalanul áll hozzá a szexhez. Lefeküdt a barátjával, aki többször is elélvezett benne, merthogy a srác nem akarta felhúzni a gumit. Ezt ilyen vígan elmesélte nekem, azt sem fogta fel, hogy simán teherbe eshetett volna. Szerencsére nem lett "baj",de nagyon nagy volt az esélye. Azt hangoztatta, hogy ő felnevelné a gyereket, ha úgy adódna. Hozzátenném, még csak 15 éves. Fel sem tudom fogni, hogy egyesek hogy lehetnek ennyire felelőtlenek. Kezdem azt hinni, hogy én gondolkodom túlságosan felnőttesen vagy nem is tudom. Egy az, hogy azoknak még nem kéne szexelniük, akik nem készültek fel rá, másrészt pedig ha már csinálják, akkor legalább védekezzenek. Úgy kiakadtam. Én az ő helyzetében tuti meghaltam volna az ijedtségtől, hogy akár gyerekem is lehet. Meg az a gáz, hogy még csomó ilyen lányt ismerek, akik felelőtlenül belevetik magukat a nagylány szerepbe, csak hogy dicsekedhessenek vele:S Miért?

15/L

2009. okt. 27. 18:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem is a helyzet fura. Ha te tényleg 15 éves lány vagy akkor egy elég meglepő dolognak lehetünk tanúi. Ez az utóbbi idők egyetlen olyan kérdése ahol egy tizenéves tinilány hosszú, értelmes szöveget képes megfogalmazni, helyesírási hibák nélkül. Hát komolyan, szerintem határolódj el a barátnődtől. Ritka vagy manapság, errefelé meg főleg :D.
2009. okt. 27. 20:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Tényleg 15 éves vagyok, nem tudtam, hogy ilyen meglepően fogalmaztam, mindig így írok:D
2009. okt. 27. 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Valóban feltűnően szépen írsz. És a gondolkodásmódod is helyén van.

Az ilyen kis ribik most menőznek ezzel, de a normálisabb fiúk semmibe sem nézik majd őket. És idővel majd rájönnek, hogy mekkora hülyék voltak. Hogy mért csinálják ezt? Csakis azért mert manapság mindenből ez folyik. MTV-n meg innen onnan halásszák a hülye celebeket, és őket tekintik mintaképüknek, ami nagy hiba. Ezek a celebek semmit sem alkottak az életükben, csak valahogy véletlenül belepottyantak a jóba, és nem tudnak vele mit kezdeni. Az egyetlen probléma, hogy tényleg nem tudnak vele mit kezdeni, alkoholisták, drogosok, k.rvák lesznek belőlük. És egyik pillanatról a másikra eltűnnek.

Azok a lányok, akik utánozzák őket, nagy részben hasonló sorsra jutnak.

Ezért mondom: maradj, amilyen vagy. Nagyon jól látod a dolgokat, és érett emberként gondolkozol.

2009. okt. 27. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
20/F voltam.
2009. okt. 27. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyi esze van egészségére...ha szerinte ez menő csinálja...de tuti h nem normális dolog.. egyáltalán mit keres "benne" egy pasi 15éves korában... miéért nem elég a barbie-baba..vagy tőlem kisautózhat is. anyukám mesélte h ők 14-15éves korukban még babáztak..és akkor az volt a normális. valamilyen kevésbé elcseszett értékrend szerint felnőni és a gyerekedet tisztességre és életre nevelni..na ő erre tuti h nem lenne képes.
2009. okt. 28. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!