Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a barátnőm?
Az egyik barátnőm tök komolytalanul áll hozzá a szexhez. Lefeküdt a barátjával, aki többször is elélvezett benne, merthogy a srác nem akarta felhúzni a gumit. Ezt ilyen vígan elmesélte nekem, azt sem fogta fel, hogy simán teherbe eshetett volna. Szerencsére nem lett "baj",de nagyon nagy volt az esélye. Azt hangoztatta, hogy ő felnevelné a gyereket, ha úgy adódna. Hozzátenném, még csak 15 éves. Fel sem tudom fogni, hogy egyesek hogy lehetnek ennyire felelőtlenek. Kezdem azt hinni, hogy én gondolkodom túlságosan felnőttesen vagy nem is tudom. Egy az, hogy azoknak még nem kéne szexelniük, akik nem készültek fel rá, másrészt pedig ha már csinálják, akkor legalább védekezzenek. Úgy kiakadtam. Én az ő helyzetében tuti meghaltam volna az ijedtségtől, hogy akár gyerekem is lehet. Meg az a gáz, hogy még csomó ilyen lányt ismerek, akik felelőtlenül belevetik magukat a nagylány szerepbe, csak hogy dicsekedhessenek vele:S Miért?
15/L
Kedves kérdező! Valóban feltűnően szépen írsz. És a gondolkodásmódod is helyén van.
Az ilyen kis ribik most menőznek ezzel, de a normálisabb fiúk semmibe sem nézik majd őket. És idővel majd rájönnek, hogy mekkora hülyék voltak. Hogy mért csinálják ezt? Csakis azért mert manapság mindenből ez folyik. MTV-n meg innen onnan halásszák a hülye celebeket, és őket tekintik mintaképüknek, ami nagy hiba. Ezek a celebek semmit sem alkottak az életükben, csak valahogy véletlenül belepottyantak a jóba, és nem tudnak vele mit kezdeni. Az egyetlen probléma, hogy tényleg nem tudnak vele mit kezdeni, alkoholisták, drogosok, k.rvák lesznek belőlük. És egyik pillanatról a másikra eltűnnek.
Azok a lányok, akik utánozzák őket, nagy részben hasonló sorsra jutnak.
Ezért mondom: maradj, amilyen vagy. Nagyon jól látod a dolgokat, és érett emberként gondolkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!